Search console performance report stuck again (september 17 2021)

Search Console is één van de belangrijkste tools om inzicht te krijgen in de prestaties van uw website in de Google-zoekmachine. Met dagelijkse metingen kunnen we ups, downs en optimalisatieresultaten aangeven.

Onze webmasters en SEO-specialisten zijn nauw verbonden met deze bron van SEO-informatie. Door met meerdere webapplicaties en webshops te werken, analyseren en optimaliseren we de platforms van onze klanten om het verkeer, de conversieratio en de online verkoop te verhogen.

Surprisingly, from 17 of september there is no updates anymore. Official message from Google Search Console team is:

“September 18- (Search, Discover), An internal problem is causing a delay in the performance report data. We're working to resolve this delay. This is only a reporting issue and does not affect your site's crawling, indexing, or ranking in Google. An internal problem is causing a delay in the performance report data. We’re working to resolve this de- lay. This is only a reporting issue and does not affect your site’s crawling, indexing, or ranking in Google.”

Google, je zit vast… alweer. Je kunt zien dat het in 2021 de 5e “Gegevensafwijkingen in Search Console” zal zijn. In juli 2021 was een dergelijk probleem bijvoorbeeld 7 dagen. In 2020 kwamen dergelijke problemen 4 keer voor. Huidige Search Console Sinds probleem is officieel erkend na 5 dagen, maar het is moeilijk te zeggen wanneer het zal worden opgelost. Google stuurt in dergelijke gevallen meestal een melding naar zijn officiële adres om site-eigenaren op de hoogte te houden. Dus moet je geduld hebben en wachten of… Dit kan voor chaos zorgen en wekelijkse rapportages vertragen, de zoekresultaten van Google Search Console lopen blijkbaar vast. Gelukkig heeft ons technisch team een toolbox ontwikkeld met verschillende traffic analyse en SEO tools. We kunnen een dieper inzicht krijgen in het verkeer van onze websites en die van klanten.

Is zoekmachineoptimalisatie belangrijk?

Bijna elk bedrijf heeft meer omzet, klanten, tractie, conversies nodig – noem maar op. Maar hoe kun je jouw bedrijf online beter vertegenwoordigen? Het antwoord is simpel, versla je concurrentie door zichtbaarder en hoger te zijn in de zoekresultaten van Google. Het is algemeen bekend dat een hogere positie in de zoekresultaten van Google de verkoop en conversies exponentieel kan verhogen. We zien regelmatig dat onze SEO-klanten hun omzet drastisch verhogen door alleen maar hoger in Google te komen. 4BIS kan je helpen om je website SEO-optimaal te maken.

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

Wat is een widget?

Software-modernisering, kennisbank, React, Bedrijfssoftware

Veel mensen komen widgets tegen, maar deze zijn niet altijd duidelijk. Zoveel mensen vragen zich af: wat is een widget? Wat een widget precies is leggen wij in deze blog uit.

Lees meer

WP admin error 500 in Wordpress: 5 oplossingen

WordPress, kennisbank

De WP admin error 500 in Wordpress komt bijzonder vaak voor. De Internal Server Error met statuscode HTTP error 500 is minder makkelijk op te lossen dan andere errors, waarbij de oplossing vaak voor de hand ligt. De HTTP error 500 kan veroorzaakt worden...

Lees meer

WordPress en Plugins – Een wereld die voor je open gaat!

WordPress, Webontwikkeling, Ecommerce / Webshop, kennisbank, WooCommerce

Met plugins kan je functionaliteit van wordpress uitbreiden of geheel nieuwe functies aan wordpress toevoegen. Plugins kan je zelf maken, mits je verstand hebt van php, of je kan ze downloaden.

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top