4BIS Innovations, Software Partner voor jouw bedrijf...

Webontwikkeling, Webhosting, Cloud & IT bedrijf

Wij bouwen en ondersteunen technische oplossingen die
jouw bedrijf versterken _

door innovatieve en schaalbare softwareoplossingen te bieden. Ons toegewijde team van bekwame professionals wordt gedreven door een passie voor geavanceerde technologie en een diepgaand begrip van uw zakelijke behoeften.

Bij 4BIS worden we gedreven door een niet-aflatend streven naar uitmuntendheid. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare oplossingen is onze belangrijkste taak. We zijn er trots op een vertrouwde partner te zijn in uw zakelijke reis en professionele ondersteuning te bieden terwijl u door het steeds evoluerende technologische landschap navigeert. We lopen voorop op het gebied van technologische vooruitgang en maken gebruik van de nieuwste tools en frameworks om gepersonaliseerde oplossingen te creëren die uw bedrijf in staat stelt om uit te blinken. Onze expertise in automatisering stroomlijnt uw processen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: de groei en het succes van uw onderneming.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een transformerende reis die uw bedrijf volkomen zal veranderen. Laat ons u helpen de kracht van technologie en automatisering te benutten om ongekende groei en succes te ontsluiten. Samen kunnen we uw dromen waarmaken. Neem direct contact met ons op! Neem direct contact met ons op!

Lees meer over ons

Alles wat je zoekt in een goede ict partner

Het begint met een idee. Met een wens om jouw bedrijf verder te brengen. Onze technische strategen analyseren de kloof tussen realiteit en mogelijkheid. Zo vinden we de beste technologische oplossingen voor de toekomst van jouw onderneming. We werken daarin nauw met je samen en houden jouw belangen, waarden en merkidentiteit goed in de gaten.

Bekijk onze aanpak

Dit zijn onze diensten

Of het nu gaat om de implementatie van een enkele applicatie of om de ontwikkeling van een geavanceerd systeem. Bij 4BIS bieden we je services voor web, mobiel en desktop die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen.

4BIS HOSTING BIEDT ONLINE OPLOSSINGEN

Waar 4BIS Innovations service op maat levert, bieden we bij 4BIS Hosting ondernemers de beste pasklare ICT oplossingen. Sta je op het punt om een WordPress webshop te beginnen? Wil je een eigen domeinnaam registreren? Zoek je een betrouwbare hostingpartij en een veilige plek voor je gegevens? Bij 4BIS Hosting maken we alles rondom webhosting en cloud oplossingen makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Bekijk hier meer van onze ontwikkelde projecten.

totale technische ontzorging

Als ondernemer heb je het druk en wil je kunnen focussen op jouw onderneming. Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over de ICT infrastructuur. Het uitvoeren van updates, nadenken over cyberbeveiliging en het verzorgen van back-ups is abstract en overweldigend.

Wij zijn er om je daarbij te helpen en je deze zorgen uit handen te nemen. Technologie zit in ons bloed. Het is wat we doen en waar we van houden. Dankzij onze vele jaren ervaring in de sector kunnen we alle technische oplossingen bieden die jouw onderneming helpen bij innovatie en groei.

Zo doen we dat

Met de beste software en technologie

Ecommerce_

Sylius
PimCore

Infra_

Ubuntu
NGINX
Galera Cluster
OpenVZ

Inkomende email spam

Hosting, Emailbox, E-Mail, Spam

In de wereld van alomtegenwoordige e-mailcommunicatie staan we voor een groeiende uitdaging: e-mail spam. Deze ongewenste berichten verstoren niet alleen onze digitale postvakken, maar brengen ook risico's met zich mee. In dit artikel kijken we naar...

Lees meer

WordPress plugins

Webontwikkeling, WordPress

Als je wel eens een eigen website hebt gehad of websites hebt beheerd, ben je waarschijnlijk bekend met WordPress. WordPress is momenteel het meest gebruikte CMS-systeem. WordPress biedt de mogelijkheid voor het toevoegen van plugins. Met deze plugins...

Lees meer

Simple JavaScript Searchbar

JavaScript, Webontwikkeling

Zoekbalken zijn een veelvoorkomend verschijnsel op websites. Je ziet ze overal in allerlei vormen en maten. Sommige zijn gewoon eenvoudige tekstzoekbalken en sommige zijn grote complexe zoekbalken die een database bevragen of API-calls doen.

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top