4BIS Innovations, Software en Web development Partner voor jouw bedrijf

Webontwikkeling, Bedrijfssoftware, Webhosting, Cloud & IT bedrijf

Wij bouwen, ondersteunen en doorontwikkelen software oplossingen die
jouw bedrijf versterken

Door innovatieve en schaalbare software ontwikkeling op maat bieden. Ons toegewijde team van bekwame IT professionals wordt gedreven door een passie voor geavanceerde business applicaties en een diepgaand begrip van uw zakelijke behoeften.

Bij software ontwikkeling bedrijf 4BIS worden we gedreven door een niet-aflatend streven naar uitmuntendheid. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare software is onze belangrijkste taak. We zijn er trots op een vertrouwde software partner te zijn in uw zakelijke reis en professionele ondersteuning te bieden terwijl u door het steeds evoluerende technologische landschap navigeert. We lopen voorop op het gebied van technologische vooruitgang en maken gebruik van de nieuwste tools en frameworks om gepersonaliseerde oplossingen en platformen te creëren die uw bedrijf in staat stelt om uit te blinken. Onze expertise in maatwerk software, automatisering en web development stroomlijnt uw processen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: de groei en het succes van uw onderneming.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een transformerende reis die uw bedrijf volkomen zal veranderen. Laat ons u helpen de kracht van technologie, corporate software en automatisering te benutten om ongekende groei en succes te ontsluiten. Samen kunnen we uw dromen waarmaken. Neem direct contact met ons op! Neem direct contact met ons op!

Lees meer over ons

Alles wat je zoekt in een goede ICT en software partner

Het begint met een idee.
Met een wens om jouw bedrijf verder te brengen. Onze technische strategen analyseren de kloof tussen realiteit en mogelijkheid.
Zo vinden we de beste technologische oplossingen en toepassingen voor de toekomst van jouw onderneming. Als software ontwikkeling bedrijf creëren we een heldere roadmap voor uw bedrijfssoftware. We werken daarin nauw met je samen en houden jouw belangen, waarden en merkidentiteit goed in de gaten.
4BIS lean softwareontwikkeling, doorontwikkeling en modernisering van bedrijfssoftware, API-koppeling, klantenportaal of automatisering sluit perfect aan bij uw bedrijfsprocessen.

Bekijk onze aanpak

Laatste Updates

UI / UX optimalisatie voor QuoteManager
Vandaag

We hebben de UI / UX voor QuoteManager aangepast om de workflow van de gebruikers te optimaliseren. Na feedback te hebben gekregen van de gebruikers hebben we geluisterd naar hun vragen en feedback en een plan opgesteld voor de veranderingen. We hebben de wijzigingen in een aantal fases doorgevoerd. Zodat de veranderingen precies zouden zijn wat de gebruikers nodig hadden.

Meer over dit project
Introductie van Dev Mode: Verbeter Uw CMS
8 dagen geleden

We zijn verheugd een nieuwe functie in ons CMS aan te kondigen: Dev Mode. Met Dev Mode kunt u paginadetails bekijken en eenvoudig elementen bewerken, waardoor u meer controle en flexibiliteit krijgt. Ontdek Dev Mode vandaag nog en til uw CMS-mogelijkheden naar een hoger niveau!

5 redenen waarom je al je tools met elkaar wilt verbinden voor verbeterde productiviteit
8 dagen geleden

Bekijk onze nieuwe blog "5 redenen waarom je al je tools wilt aansluiten". We hebben deze blog samengesteld om je een uitgebreid inzicht te geven in waarom het verbinden van je tools cruciaal is en de vele voordelen die het biedt. Het belangrijkste is dat het zich richt op het verbeteren van de productiviteit en het stroomlijnen van workflows door de noodzaak om meerdere applicaties open te houden te verminderen.

Meer over dit project
Wat is het verschil tussen AI van Machine Learning?
8 dagen geleden

Ontdek ons nieuwste artikel waarin we antwoorden geven op de eeuwenoude vraag: Wat is het verschil tussen AI van Machine Learning? Verken onze blog nu om waardevolle inzichten te krijgen!

Meer over dit project
Introductie van Onze Nieuwe Business Case: QHSE APP

We zijn verheugd om de toevoeging van onze nieuwe Business Case aan te kondigen: QHSE APP. Deze innovatieve app is ontworpen om de processen voor Kwaliteit, Gezondheid, Veiligheid en Milieu (QHSE) te stroomlijnen. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en robuuste functies zal het organisaties helpen de naleving en operationele efficiëntie te verbeteren. Ontdek vandaag nog hoe de QHSE APP uw bedrijf kan transformeren!

Meer over dit project

meer bedrijfssoftware updates

Company's that use our software

Silver Tiger Logistics Motorsport and Classic Vehicle Logistics
Bakker Bedrijfswagens - Houd je op weg
Pon Cat is de Nederlandse dealer van Caterpillar machines, motoren en power systemen.
De drukkerij met een eigen stijl
To good to Waste
Silver Tiger Logistics Motorsport and Classic Vehicle Logistics
Bakker Bedrijfswagens - Houd je op weg
Pon Cat is de Nederlandse dealer van Caterpillar machines, motoren en power systemen.
De drukkerij met een eigen stijl
To good to Waste

Dit zijn onze diensten

Of het nu gaat om web development, software herbouwen, SaaS laten ontwikkelen of om de ontwikkeling van on premise software.
Bij 4BIS software ontwikkeling bedrijf bieden we je services voor web, mobiel en desktop platformen die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen.

4BIS HOSTING BIEDT ONLINE OPLOSSINGEN

Waar 4BIS Innovations software op maat levert, bieden we bij 4BIS Hosting ondernemers de beste pasklare ICT oplossingen. Sta je op het punt om een WordPress webshop te beginnen? Wil je een eigen domeinnaam registreren? Of zoek je hosting voor een web applicatie? Bij 4BIS Hosting maken we alles rondom webhosting en cloud oplossingen makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

totale technische ontzorging

Als ondernemer heb je het druk en wil je kunnen focussen op jouw onderneming. Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over de ICT infrastructuur en je zakelijke software. Het uitvoeren van updates, feature updates, technische ondersteuning, nadenken over cyberbeveiliging en het verzorgen van back-ups is abstract en overweldigend.

Als software ontwikkeling bedrijf, wij zijn er om je daarbij te helpen en je deze zorgen uit handen te nemen. Technologie zit in ons bloed. Het is wat we doen en waar we van houden. Dankzij onze vele jaren ervaring in de sector kunnen we alle technische oplossingen bieden die jouw onderneming helpen bij innovatie en groei.
Ons team van PHP-experts en Symfony-experts helpt bedrijven dagelijks met hun business software-uitdagingen.

Zo doen we dat

Met de beste software en technologie

Ecommerce_

Infra_

Ubuntu
NGINX
Galera Cluster
OpenVZ

BEKIJK DEZE BUSINESS CASE

Digital Economy Hub

qhse-app-safety

qhse-app

quotemanager

Artificial Intelligence vs Machine Learning: Dit is het verschil

Software-modernisering, kennisbank, Automatisering, Webontwikkeling

Tegenwoordig worden er veel termen door elkaar gegooid. Zo hoor je wel eens over Artificial Intelligence, maar ook over Machine Learning en misschien zelfs Deep Learning. Hierdoor kan het nogal onduidelijk worden wat nu precies de term is die je zoekt...

Lees meer

Integraties: 5 redenen waarom je al je tools wilt koppelen

Software-modernisering, Webontwikkeling, Bedrijfssoftware, kennisbank, Automatisering

Integraties zijn uiterst belangrijk om een soepele samenwerking tussen al uw tools te waarborgen. Helaas gebeurt het nog vaak dat bedrijven sommige activiteiten minder soepel laten verlopen door hun tools niet goed te koppelen. Dit is natuurlijk zonde...

Lees meer

Geen veilige server verbinding: Dit zijn de meest voorkomende verbindingsfouten

kennisbank

Foutmeldingen bij het opzoeken van een website komen vaak voor. Ondanks dat ze vaak gemakkelijk op te lossen zijn, gaat dit nog vaak fout. Zo kan het liggen aan een klein foutje, maar hierdoor kan een verbindingsfout direct voorkomen. Om deze fouten...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top