4BIS Innovations, Software en Web development Partner voor jouw bedrijf

Webontwikkeling, Webhosting, Cloud & IT bedrijf

Wij bouwen en ondersteunen software oplossingen die
jouw bedrijf versterken

Door innovatieve en schaalbare software ontwikkeling op maat bieden. Ons toegewijde team van bekwame professionals wordt gedreven door een passie voor geavanceerde applicaties en een diepgaand begrip van uw zakelijke behoeften.

Bij softwarebedrijf 4BIS worden we gedreven door een niet-aflatend streven naar uitmuntendheid. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige en betrouwbare software is onze belangrijkste taak. We zijn er trots op een vertrouwde partner te zijn in uw zakelijke reis en professionele ondersteuning te bieden terwijl u door het steeds evoluerende technologische landschap navigeert. We lopen voorop op het gebied van technologische vooruitgang en maken gebruik van de nieuwste tools en frameworks om gepersonaliseerde oplossingen te creëren die uw bedrijf in staat stelt om uit te blinken. Onze expertise in maatwerk software, automatisering en web development stroomlijnt uw processen, zodat u zich kunt concentreren op wat het belangrijkst is: de groei en het succes van uw onderneming.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een transformerende reis die uw bedrijf volkomen zal veranderen. Laat ons u helpen de kracht van technologie, corporate software en automatisering te benutten om ongekende groei en succes te ontsluiten. Samen kunnen we uw dromen waarmaken. Neem direct contact met ons op! Neem direct contact met ons op!

Lees meer over ons

Alles wat je zoekt in een goede ict partner

Het begint met een idee. Met een wens om jouw bedrijf verder te brengen. Onze technische strategen analyseren de kloof tussen realiteit en mogelijkheid. Zo vinden we de beste technologische oplossingen voor de toekomst van jouw onderneming. We werken daarin nauw met je samen en houden jouw belangen, waarden en merkidentiteit goed in de gaten.

Bekijk onze aanpak

Dit zijn onze diensten

Of het nu gaat om web development of software herbouwen of om de ontwikkeling van on premise software. Bij 4BIS bieden we je services voor web, mobiel en desktop die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen.

4BIS HOSTING BIEDT ONLINE OPLOSSINGEN

Waar 4BIS Innovations software op maat levert, bieden we bij 4BIS Hosting ondernemers de beste pasklare ICT oplossingen. Sta je op het punt om een WordPress webshop te beginnen? Wil je een eigen domeinnaam registreren? Of zoek je hosting voor een web applicatie? Bij 4BIS Hosting maken we alles rondom webhosting en cloud oplossingen makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

totale technische ontzorging

Als ondernemer heb je het druk en wil je kunnen focussen op jouw onderneming. Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over de ICT infrastructuur. Het uitvoeren van updates, nadenken over cyberbeveiliging en het verzorgen van back-ups is abstract en overweldigend.

Wij zijn er om je daarbij te helpen en je deze zorgen uit handen te nemen. Technologie zit in ons bloed. Het is wat we doen en waar we van houden. Dankzij onze vele jaren ervaring in de sector kunnen we alle technische oplossingen bieden die jouw onderneming helpen bij innovatie en groei.

Zo doen we dat

Met de beste software en technologie

Ecommerce_

Infra_

Ubuntu
NGINX
Galera Cluster
OpenVZ

WordPress en Plugins – Een wereld die voor je open gaat!

WordPress, Webontwikkeling, Ecommerce / Webshop, kennisbank, WooCommerce

Met plugins kan je functionaliteit van wordpress uitbreiden of geheel nieuwe functies aan wordpress toevoegen. Plugins kan je zelf maken, mits je verstand hebt van php, of je kan ze downloaden.

Lees meer

Onthulling van Tech-Nieuws.nl: Waar Innovatie Samenkomt met Vindingrijkheid

SEO / SEA, Software-modernisering, Webontwikkeling, PHP, Symfony, Digitale Marketing

In het bruisende rijk van technologie is up-to-date blijven niet alleen een noodzaak maar een levensstijl geworden. Met een overvloed aan informatie die ons dagelijks overspoelt, wordt een betrouwbare bron om het laatste technieuws te selecteren en te...

Lees meer

HR software: Zo automatiseer je Human Resource Management

Bedrijfssoftware, Software-modernisering, Webontwikkeling, Automatisering

HRM, ook wel Human Resource Management, is een belangrijk onderdeel voor ieder bedrijf. Vooral als je veel werknemers hebt, is een HR afdeling niet te missen. Het is echter niet nodig om een enorme HR afdeling te hebben. Veel is te automatiseren door...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top