Wij bouwen en ondersteunen technische oplossingen die
jouw bedrijf versterken _

Bij 4BIS geloven we in technologie en automatisering. Zo helpen we ondernemers groeien én succesvol worden. Met onze unieke ontwikkelingsprocessen, persoonlijke service en software op maat zet ons deskundige team zich iedere dag in om jouw dromen waar te maken.

Lees meer over ons

Alles wat je zoekt in een goede ict partner

Het begint met een idee. Met een wens om jouw bedrijf verder te brengen. Onze technische strategen analyseren de kloof tussen realiteit en mogelijkheid. Zo vinden we de beste technologische oplossingen voor de toekomst van jouw onderneming. We werken daarin nauw met je samen en houden jouw belangen, waarden en merkidentiteit goed in de gaten.

Bekijk onze aanpak

Dit zijn onze diensten

Of het nu gaat om de implementatie van een enkele applicatie of om de ontwikkeling van een geavanceerd systeem. Bij 4BIS bieden we je services voor web, mobiel en desktop die jouw bedrijf naar het volgende niveau brengen.

4BIS HOSTING BIEDT ONLINE OPLOSSINGEN

Waar 4BIS Innovations service op maat levert, bieden we bij 4BIS Hosting ondernemers de beste pasklare ICT oplossingen. Sta je op het punt om een WordPress webshop te beginnen? Wil je een eigen domeinnaam registreren? Zoek je een betrouwbare hostingpartij en een veilige plek voor je gegevens? Bij 4BIS Hosting maken we alles rondom webhosting en cloud oplossingen makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

totale technische ontzorging

Als ondernemer heb je het druk en wil je kunnen focussen op jouw onderneming. Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over de ICT infrastructuur. Het uitvoeren van updates, nadenken over cyberbeveiliging en het verzorgen van back-ups is abstract en overweldigend.

Wij zijn er om je daarbij te helpen en je deze zorgen uit handen te nemen. Technologie zit in ons bloed. Het is wat we doen en waar we van houden. Dankzij onze vele jaren ervaring in de sector kunnen we alle technische oplossingen bieden die jouw onderneming helpen bij innovatie en groei.

Zo doen we dat

Met de beste software en technologie

Ontwikkelings Tech stack_

Symfony 5
PHP 8.1
HTML & CSS
MySQL
Bootstrap 5
Node.js
React.js
Redis

Ecommerce_

Wordpress 5.4
Woocommerce
Sylius
PimCore

Infra_

Ubuntu
NGINX
Galera Cluster
OpenVZ

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top