Search Console Performance Report Stuck Again (September 17 2021)

Tags: groeien, SEO, technische SEO, tool, Webshop, website
updated: Sep 22, 2021 at 4:40PM | published: Sep 22, 2021

Search Console is een van de belangrijkste tools om inzicht te krijgen in de prestaties van uw website in de Google-zoekmachine. Met dagelijkse metingen kunnen we ups en downs en optimalisatieresultaten aangeven.
Onze webmasters en SEO-specialisten zijn nauw verbonden met deze bron van SEO-informatie. Door met meerdere webapplicaties en webshops te werken, analyseren en optimaliseren we de platforms van onze klanten om het verkeer, de conversieratio en de online verkoop te verhogen.
Surprisingly, from 17 of september there is no updates anymore. Official message from Google Search Console team is:
September 18- (Search, Discover), An internal problem is causing a delay in the performance report data. We're working to resolve this delay. This is only a reporting issue and does not affect your site's crawling, indexing, or ranking in Google.

An internal problem is causing a delay in the performance report data. We’re working to resolve this delay. This is only a reporting issue and does not affect your site’s crawling, indexing, or ranking in Google.

 

Is zoekmachineoptimalisatie belangrijk?

Bijna elk bedrijf heeft meer omzet, klanten, tractie, conversies nodig – noem maar op. Maar hoe kunt u uw bedrijf online beter vertegenwoordigen? Het antwoord is simpel, versla je concurrentie door zichtbaarder en hoger te zijn in de zoekresultaten van Google. Het is algemeen bekend dat een hogere positie in de zoekresultaten van Google de verkoop en conversies exponentieel kan verhogen. We zien regelmatig dat onze SEO-klanten hun omzet drastisch verhogen door alleen maar hoger in Google te komen.

4BIS Team kan u helpen om uw website SEO-optimaal te maken.
Bekijk onze SEO diensten

Google, je zit vast… alweer. Je kunt zien dat het in 2021 de 5e “Gegevensafwijkingen in Search Console” zal zijn. In juli 2021 was een dergelijk probleem bijvoorbeeld 7 dagen. In 2020 kwamen dergelijke problemen 4 keer voor.
Huidige Search Console Sinds probleem is officieel erkend na 5 dagen, maar het is moeilijk te zeggen wanneer het zal worden opgelost. Google stuurt in dergelijke gevallen meestal een melding naar zijn officiële adres om site-eigenaren op de hoogte te houden. Dus moet geduld hebben en wachten of…
Dit kan voor chaos zorgen en wekelijkse rapportages vertragen, de zoekresultaten van Google Search Console lopen blijkbaar vast. Gelukkig heeft ons technisch team een toolbox ontwikkeld met verschillende traffic analyse en SEO tools. We kunnen een dieper inzicht krijgen in het verkeer van onze websites en die van klanten.
geïnteresseerd? Neem contact met ons op!


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!