Dream, Code, Repeat

State-of-the-art webontwikkeling, eersteklas cloudhosting, webhosting en volledige technische ondersteuning

Jij droomt het, wij maken het

Wij bouwen en ondersteunen technische oplossingen die jouw bedrijf versterken en verbinden

Bij 4BIS geloven we in het gebruik van technologie en automatisering om onze klanten te helpen de succesverhalen van de toekomst te worden. Door middel van unieke ontwikkelingsprocessen, persoonlijke service en software op maat, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf, zet ons team van deskundige automatisering engineers en webapplicatie ontwikkelaars zich dagelijks in om dromen waar te maken. Wij hebben één missie: de nieuwste digitale mogelijkheden voor alle ondernemers toegankelijk maken.

Het vertrouwen van onze klanten betekent alles voor ons

4BIS Innovations is de trotse ICT partner van deze grote namen


vrachtDEAL.nl

Het verzendplatform met de beste vracht deals. Is het 1 doos of een pallet of complete container? VrachtDEAL.nl zorgt voor een offerte op maat.


Sofunmotortoers.nl

Motortoers voor groepen en individuen: ontdek Europa op een motorfiets!


Euwijzer.waterenklimaat.nl

De ultieme gids voor overheidsmedewerkers, met alle antwoorden over Europese subsidies op het gebied van water en klimaat.


SyleMathot

StyleMathôt is een grafisch bedrijf met als core business het vervaardigen van handels- en reclamedrukwerk.

Onze pijlers

De 4BIS regel van 4

Of je nu een communicatiebureau, een ontwerpstudio, een webwinkel, een overheidsorganisatie, een restaurant of een winkel bent, je hebt één ding gemeen: je hebt het druk en wilt je focussen op jouw bedrijf. Je hebt geen tijd om je zorgen te maken over ICT infrastructuur, implementatie van de laatste technieken, updates, cyberbeveiliging, back-ups… en dit alles voelt ook nog eens overweldigend en abstract. Klinkt bekend?

Vrees niet, we hebben goed nieuws! Wij zijn er om jou te helpen en je ultieme rust te bieden door onze specifieke vaardigheden tot jou beschikking te stellen. Technologie, het is wat we doen, het is waar we van houden en waar we goed in zijn. Dankzij onze vele jaren ervaring in de sector hebben we alles wat nodig is om van jouw droom een winstgevende realiteit te maken. Iedere 4BIS software oplossing wordt geleverd met vier kernfuncties die garanderen dat je waar krijgt voor je geld.

Innovatie

Als gepassioneerde tech-engineers kunnen we de verleiding niet weerstaan om altijd de laatste technologieën en mogelijkheden te gebruiken. Klaar voor vandaag maar gebouwd met morgen in ons achterhoofd. Toekomstbestendig en schaalbaar naar wens.

Kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring hebben we geleerd om de beste methode te identificeren om zo optimaal resultaat te bereiken. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte, duurzame, technologische oplossingen te creeren.

Continuiteit

We bouwen niet alleen een website voor je of verkopen je een hostingpakket om je vervolgens aan je lot over te laten. Constante ondersteuning op en monitoring van jouw project zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft. Jouw project wordt ons project. Samenwerking voor de lange termijn!

Gemak

Je hoeft geen computertechnicus te zijn om de inhoud van je eigen website aan te passen. Bij de ontwikkeling van onze oplossingen houden we één ding voor ogen. Gemak. Ook al gebruiken we achter de schermen de meest innovatieve technologie betekend dit niet dat we inleveren op gebruiksgemak. Een moeiteloze en plezierige gebruikerservaring is het doel.

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

De trilogie – React Hooks deel 3 – useRef

Deel 3 al van de React Hooks serie! Deze week bespreken we de useRef hook. Een hele nuttige hook die ervoor zorgt dat we toegang kunnen krijgen tot DOM nodes of dat we data gedurende rerenders kunnen bewaren. Lees snel verder hoe je deze hook kan gebruiken.

Lees meer

Nieuwe Stagiair & Aanwinsten

Deze week slaan we React even over om onze nieuwe aanwinsten voor te stellen. We hebben Tom Nieuwpoort die bij ons zijn stage heeft voltooid en nu part-time voor ons aan de slag gaat. En Vince van der Zwet is begonnen aan zijn eindstage bij ons waar hij drukt bezig is om in korte tijd Symfony te leren.

Lees meer

React Hooks – the Sequel – Context & the Reducer

Deel 2 van de React hooks serie en deze week gaan we het hebben over useContext en useReducer. De useContext hook zorgt ervoor dat je props niet eindeloos door hoeft te geven van boven naar beneden maar dat je child componenten er direct gebruik van kunnen maken. En met de useReducer hook heb je een vervanger voor useState die beter om kan gaan met complexe state logica.

Lees meer

Wil je meer lezen?

Onze tech stack

Wij ontwikkelen webapplicaties met de beste software en technologie


Symfony 5


Bootstrap 4.1


PHP 7.4


Node.js


HTML & CSS


React.js


MySQL


Redis

Onze ecommerce tech stack

Wij bouwen en optimaliseren webwinkels met open source technologie


Wordpress 5.4


Woocommerce


Sylius


PimCore

Onze infra

Onze technische infrastructuur draait op de volgende technologieën


Ubuntu


NGINX


Galera Cluster


OpenVZ

Onze partners

We werken graag samen met deze ondernemers

Technologische ontwikkelingen van 4BIS Innovations

Het is een grote eer om de gekozen ICT partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!