De 4BIS Summer Update

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben gegeven over de projecten waar we mee bezig waren. Daarom in het kort onze customer portal versie 1 is bijna klaar met een aantal leuke features. De nieuwe versie van de zakelijke email handtekening generator, landings page generator, to-do lijst en een overzicht van al je geregistreerde domeinen bij 4BIS. Lees snel verder om te kijken waar we nog meer mee bezig zijn.
updated: Dec 11, 2020 at 3:24PM | published: Jul 31, 2020

Het is alweer een tijdje geleden dat we een update hebben gegeven over de projecten waar we mee bezig waren. Dus vond ik het tijd om weer een nieuws update eruit te doen. Nu de vakantie tijd langzaam overgaat naar het nieuwe business seizoen wilde ik laten weten met welke leuke producten wij de komende maand gaan lanceren. 

Om te beginnen is het project waar Christian mee bezig is geweest. Christiaan heeft afgelopen maand zijn stage succesvol afgerond en wij wensen hem alle succes in de toekomst. Christian heeft tijdens zijn stage een wordpress plugin gemaakt waarmee je tutorials op webpagina’s kan maken. Zo kan je als je een ingewikkelde webshop hebt een handige tutorial opzetten die klanten begeleid tijdens het bestelproces. Voor een van onze klanten hebben wij een builder verder ontwikkeld zodat hun klanten zelf designs kunnen maken voor hun chocolade wikkels. Deze builder is vrij uitgebreid en hiervoor gaan wij de tutorial plugin gebruiken zodat klanten alle mogelijkheden van de builder kunnen ontdekken.

Rens heeft ook niet stilgezeten hij is druk bezig geweest met onze portals zowel ons interne als onze customer portal. Ons interne portal is in gebruik en er gaat bijna geen dag voorbij waar iemand van ons team zegt hoe blij we zijn met ons interne portal. Daarnaast zijn er grote stappen gemaakt in ons customer portal. Rens heeft ervoor gezorgd dat er een stabiele basis staat en hij ontwikkeld wekelijks nieuwe dingen zodat het allemaal nog vlotter loopt. Hij is nu bezig een functionaliteit te ontwikkelen zodat onze klanten support tickets kunnen indienen en de status van kunnen zien van al hun ingeschoten tickets.

Doordat rens heeft gezorgd voor een stabiele basis zijn tom en ik ook in het project gedoken om onze klanten zoveel mogelijk functionaliteit te bieden. Dit heeft er voor gezorgd dat we bijna de eerste versie af hebben die onze klanten in gebruik kunnen gaan nemen. Wij willen de komende week een aantal klanten van ons uitnodigen in ons klanten portaal om een aantal leuke functionaliteiten te testen en eind augustus willen we ‘officieel’ live gaan met onze customer portal. Dus hou de website in de gaten voor meer informatie.

Wat is een klantportaal?

Wat is een klantportaal? En waar heb je het voor nodig?

Een klantenportaal is een webapplicatie waar jouw klanten op kunnen inloggen en hun gegevens bewerken en diensten die jij als bedrijf aanbiedt kunnen beheren. Je moet hier denken aan het beheren van domeinen als je domeinen verkoopt of accounts beheren van accountgegevens van een maatschappij die VoIP abbonementen verkoopt. Klantenportalen kom je in alle maten en vormen tegen.

Een klantenportaal zorgt ervoor dat jouw klanten een hoop zelf kunnen regelen maar het biedt ook een uitstekend marketing kanaal om je klanten op de hoogte te houden. Hoewel het nuttig is om er een te hebben kan een klantenportaal ontwikkelen al snel oplopen in de kosten. Daarom bouwen wij onze portalen in Symfony een PHP framework met componenten die herbruikbaar zijn.

Heb je een klantenportaal nodig voor jouw website neem dan contact op met een van onze specialisten 

Neem contact op

Vorige keer vertelde we al dat Tom bezig is geweest zijn zakelijke email handtekening generator om te bouwen naar react. Daar heeft hij nu de eerste versie van afgerond, deze versie ziet er super mooi uit is razendsnel en je kan je handtekening opslaan dus je hebt altijd toegang tot je mooie zakelijke email handtekening. Na het harde werk van rens heeft tom deze functionaliteit in onze customer portal gezet. En hij heeft nog allemaal ideeën om hem nog verder uit te breiden. Zo wil hij ervoor zorgen dat bedrijven een template kunnen opslaan zodat elke nieuwe werknemer in kan loggen op de 4BIS customer portal het template kunnen ophalen hun naam invullen en klaar is kees. Zo heeft iedereen in het bedrijf dezelfde mooie zakelijke email handtekening.

Max is druk bezig met een dashboard voor de nationale netwerkagenda dit hele platform ontwikkeld hij in Symfony en hij maakt gebruik van een aantal coole nieuwe functies hierover gaat hij binnenkort een artikel schrijven. Nationale Netwerk Agenda wordt een hightech platform waar ondernemers hun netwerken kunnen aanmelden zodat ondernemers beter met elkaar verbonden kunnen blijven. Ook komt er een evenementen agenda in waarbij netwerken hun evenementen kunnen aanmelden en promoten en waar ondernemers evenementen kunnen zoeken die interessant zijn voor hun branche.

Chief Linux a.k.a. Edwin heeft zich samen met thomas bezig gehouden met het opzetten en plannen maken van onze nieuwe servers. Hiermee hopen we onze hosting nog sneller te maken dan dat hij nu al is. Zij zijn hard aan het werk om onze servers zo optimaal mogelijk in te delen. Een deel hebben ze al verhuisd en we merkten direct dat het allemaal veel gestroomlijnder verliep.

Thomas heeft voor ons ook een interne wiki opgezet waar we al onze interne kennis kunnen opslaan. Dit zorgt ervoor dat we niet het wiel twee keer moeten uitvinden. Hierdoor kunnen we al onze procedures makkelijk terugvinden.

Edwin is verder bezig geweest met het uitwerken van het email only pakket. De bedoeling is dat mensen via onze customer portal een email pakket kunnen bestellen en alleen een domeinnaam en email afnemen. Hij is bijna klaar hiermee en dit willen we binnenkort gaan aanbieden zodat klanten die alleen email nodig hebben ook bij ons terecht kunnen.

Zelf ben ik ook bezig geweest met wat leuke projecten voor onze customer portal. Een daarvan kan je in het vorige artikel lezen dat is de to-do list daar heb ik ook uitgelegd hoe je je eigen to-do list kan ontwikkelen. Het tweede project dat ik heb ontwikkeld is de landingspage generator. Hiermee kan je zelf je eigen landings pages maken. Het heeft alle vereisten die in een standaard web pagina builder zitten waarmee je zelf een prachtige webpagina kan ontwikkelen. Ook zitten er mogelijkheden op dat je Google Tag Manager kan toevoegen en je kan een favicon toevoegen. En als je klaar bent druk je op publish dan wordt je landing page klaar gemaakt voor productie. Alles wordt netjes verzameld en wordt in onze productie omgeving. In de overzichtspagina is een overzicht te zien van al je opgeslagen en gepubliceerde pagina’s. Hier kan je er ook een domein aan koppelen zodat de klant zelf een landingspagina kan designen en live zetten. Bij het live zetten wordt er ook automatisch een sitemap toegevoegd. En we hebben nog veel meer gepland voor onze customer portal dus hou de site in de gaten!

Hieronder staan wat voorbeelden van de landing page generator

Wist je dat?
affiliatemngr.com en phpnederland.nl zijn langdingspages gemaakt met hulp van onze landingspage generator. Affiliate manager is een platform dat we aan het ontwikkelen zijn zodat mensen hun advertenties en affiliate links kunnen bijhouden, beheren en afleveren op je site. En php Nederland is een community site waar we het laatste nieuws over php op publiceren.

Afgelopen maand hebben we ook nog 2 leuke kleine mini tools ontwikkeld. Eentje daarvan is de Best LinkedIn Hashtags 2020 dit is een lijst met linked-in hashtags met het aantal volgers erachter zodat je goede hashtags bij je twitter posts kan zoeken. De tweede mini tool die we hebben ontwikkeld is de woorden teller voor artikelen. Je kan de artikelen in de textarea plakken en dan telt hij hoeveel woorden erin zitten, hoeveel woorden erin zitten en hoevaak elk woord voorkomt. Als je op een woord klikt wordt het ge-highlight en kan je zien waar het allemaal voorkomt. Zo kan je voorkomen dat je het te vaak bij elkaar gebruikt. Ook zit er een Twitter character count op.

Als laatste zijn we bezig met een leuk nieuw product gericht op de beginnende ondernemer. Als beginnend ondernemer heb je vaak niet een complete website nodig met allerlei toeters en bellen maar het is wel belangrijk om je online te profileren. Daarom gaan wij binnenkort template websites aanbieden. Een website met 3 pagina’s waar de basisinformatie van het bedrijf op staat. Het enige wat je hoeft aan te leveren is je logo en wat teksten en binnen de dag staat de website live zo kan je razendsnel een website laten maken voor een goedkope prijs. Hou onze site in de gaten voor meer informatie.

Geinteresseerd geraakt in ons customer portal, template websites of landing page generator neem snel contact met ons op. 


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!