4BIS Customer Portal version 1.0 is gearriveerd!

Deze week hebben we wat leuks voor je! We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met een verhuizing van onze infrastructuur en de eerste versie van onze customer portal. Daarom wil ik dit artikel gebruiken om een korte tour te geven en uit te leggen wat voor leuke functionaliteiten er al in zetten en een kleine sneakpreview van wat er nog gaat komen.
updated: Aug 21, 2020 at 6:18PM | published: Aug 21, 2020

Deze week hebben we wat leuks voor je! We zijn de afgelopen weken druk bezig geweest en we willen vandaag het leuke nieuws naar buiten brengen. De eerste versie van onze customer portal gaat live! Daarom wil ik dit artikel gebruiken om een korte rondleiding te geven door onze customer portal en de functionaliteit uit te leggen die er op dit moment in zit.

Dat is niet het enige leuke nieuws waar we deze week mee willen komen. Na maanden planning, vele vergaderingen en ook nog wat discussies tijdens de vrijdagmiddag borrels zijn we vorige week begonnen met de grootste verhuizing van onze infrastructuur sinds we bestaan. Deze verhuizing maakt het voor ons mogelijk onze diensten nog beter aan te kunnen bieden.

Het was natuurlijk even spannend om alles te verhuizen. Omdat we een live migratie hebben uitgevoerd hebben onze klanten praktisch geen downtime gehad. We zijn super blij met de resultaten van onze nieuwe setup, we zien op al onze servers en applicaties een merkbaar verschil in hoe snel alles is. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in de toekomst makkelijker optimalisaties uit te voeren op onze dienstverlening.

In de eerste versie van onze customer portal hebben we een aantal leuke functionaliteiten zitten die ik even kort wil gaan benoemen.

Domeinen

Zodra je een klant account hebt geselecteerd kan je in het domein gedeelte 3 dingen doen. Je kan zien welke domeinen allemaal gekoppeld zijn aan jouw klantaccount. Ook kan je hier domeinnamen opzoeken om te kijken of ze vrij zijn en als dat zo is kan je ze direct aanschaffen. Als laatste kan je ook voor de domeinen die je hebt aangeschaft redirects opzetten zodat je ze gelijk in gebruik kan nemen.

Email

In het email gedeelte zit onze nieuwe versie van de Zakelijke Email Handtekening Generator deze is ontwikkeld in React en werkt supersnel. Het mooie is dat je je handtekening op kan slaan in je profiel dus als je een keer van computer moet veranderen heb je altijd toegang tot je email handtekening. In de toekomst gaan we hier nog meer functionaliteit toevoegen zoals meerdere templates, bedrijfs templates zodat iedere werknemer dezelfde template heeft en de mogelijkheid om je eigen email boxen aan te maken voor de domeinen waar jij toegang tot hebt.

Landing Pages

Ook een tool waar we erg trots op zijn is de landingpage builder dit is een complete drag& drop builder waar je razendsnel nieuwe landingspagina’s kan maken. Deze komt standaard geladen met 7 handige templates waarmee je heel snel een landings page kan maken. Hij is voorzien van de belangrijkste css style opties met nog meer die op de planning staan. Ook kan je een favicon uploaden en is er een plaatsje om de Google Tag Manager code toe te voegen. En als je jouw pagina publiceert is er ook automatisch een sitemap.xml en een robots.txt toegevoegd. Handig he!

Als je klaar bent of tussendoor iets anders moet doen kun je de landingspage opslaan en kan je de volgende keer gewoon weer verder gaan. Op de overzichtspagina krijg je netjes een overzicht van alle pagina’s die je hebt opgeslagen of gepubliceerd. Bij de opgeslagen pagina’s kan je direct verder waar je gebleven was. En bij de gepubliceerde pagina’s kan je jouw landingspage koppelen aan een subdomein. Later gaan we er ook voor zorgen dat je hoofddomeinen toe kan voegen.

Tools

De laatste functionaliteit die we erin hebben zitten is in het tools gedeelte. Daar hebben we een to-do lijstje toegevoegd in een vorig artikel hebben we laten zien hoe je je eigen to-do lijstje kan ontwikkelen. Hier willen we in de toekomst nog meer functionaliteit in zetten zodat je ook per project to-do lijstjes kan maken en een net overzicht kan krijgen wat je per project allemaal nog moet doen.

Zoals je kan lezen en begrijpen zijn we nog lang niet klaar met ons customer portal en is er nog veel meer functionaliteit die we willen ontwikkelen. Daarom zullen we regelmatig updates doen aan ons customer portal zodat er steeds meer nieuwe dingen bij komen. Om een klein tipje van de sluier te lichten we willen in de toekomst een boekhoudsysteem erin zetten waar klanten gebruik van kunnen maken en een mogelijkheid dat klanten helemaal zelf een WordPress instalatie kunnen opzetten. Kortom spannende dingen dus!

Heb jij nog goede ideeen waarvan je zegt dat kan niet ontbreken in een customer portal laat het ons weten. Of als je denkt dat lijkt me wel handig ik wil eigenlijk ook wel toegang of als je er gewoon meer over wilt weten laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!