WordPress Pop-Up Sites & Nieuwe Stagiars!

We hebben we een nieuw leuk product gelanceerd! De WordPress Pop-Up sites! Dat zijn simpele website volledig gedesigned waar je allen nog maar de tekst in moet voeren voor een betaalbare prijs. Verder willen we ook van gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe stagiare Jason voor te stellen die alweer 3 weken stage bij ons loopt. Hij is met een vliegende start begonnen en hard op weg om de fijne kneepjes van het vak te leren.
published: Aug 27, 2020
We hebben het druk gehad afgelopen week we hebben de laatste dingen afgerond voor de migratie en we zijn super blij met de resultaten alles is stukken sneller. Verder hebben we een nieuw leuk product gelanceerd de WordPress Pop-Up sites en we willen ook even onze nieuwe stagiare Jason voorstellen die alweer 3 weken stage bij ons loopt.
Als eerste wil ik even het concept uitleggen van onze WordPress Pop-Up sites. Vaak hebben startende ondernemers geen super uitgebreide site nodig met alle functionaliteit die je maar kan bedenken. Maar zeker in het begin is het wel belangrijk om snel een aanwezigheid te hebben op internet. Een site net als je bedrijf moet met de tijd mee groeien daarom is in het begin een simpele site met maar een paar pagina’s voldoende. En dan moet je de site laten groeien tegelijkertijd met je bedrijf.
Daarom zijn wij begonnen met het concept van de WordPress Pop-Up sites. Dit zijn een aantal template sites die al helemaal zijn opgemaakt en gedesigned. Het enige wat er nog in moet zijn jouw foto’s, jouw tekst en jouw logo en klaar is kees. Zo kunnen we op een betaalbare manier mensen een mooie hippe site leveren.
We zijn begonnen met een template voor een sportschool maar we hebben nog veel meer ideeen die we willen gaan uitwerken. Aangezien we toch techneuten blijven heeft elk template een extra stukje functionaliteit. In de toekomst willen we een mini-webshop maken met maximaal 3 producten, een template waar je boekingen op kan maken en een template met een gespecialiseerd offerte formulier. Heb jij nog een goed idee of wil je template site met een thema wat er nog niet is neem dan even contact op.

En als laatste maar zeker niet de minste willen we ook even onze nieuwe stagiar voorstellen Jason Reinierie. Jason zit in het laatste jaar van zijn studie Applicatie & Media ontwikkelaar en loopt bij ons zijn eindstage. Hij loopt al 3 weken bij ons rond en in die 3 weken heeft hij al laten zien dat het een harde werker met een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit.

Hij pakt de dingen razendsnel op en alle taakjes die we hem geven zijn in een handomdraai afgerond zodat we onszelf af en toe over het hoofd moeten krabben wat kunnen we hem nu weer laten doen. Momenteel is hij bezig een major release te maken voor een van onze plugins en we hebben hem een lange termijn project gegeven om een ingewikkelde nieuwe functionaliteit te maken voor een van onze symfony projecten. Als hij zo door blijft gaan dan laten we hem aan het einde van de 20 weken niet meer gaan.
Wij wensen hem veel succes en hopen dat hij een leuke tijd bij ons tegemoet gaat. Ben je geinteresseerd? En zoek je ook nog een stage plek? We hebben nog plek voor een stagiar in ons team.

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!