Releases & Leuk Nieuws!

Afgelopen week hebben een aantal leuke projecten afgerond waar ik jullie wat meer over ga vertellen. We hebben de StyleMathôt website af en live gezet. We hebben styletranfer afgemaakt een webdav interface waar klantnen van StyleMathôt hun bestanden kunnen droppen. We hebben de eerste versie van de Nationale Netwerk Agenda af het eindpunt voor alles wat met ondernemers netwerken te maken heeft. En onze stagiare heeft een interface gemaakt voor onze URL shortener. Heel veel spannende ontwikkelingen dus!
updated: Dec 7, 2021 at 8:39PM | published: Oct 2, 2020
Leuk nieuws! We hebben deze week een aantal leuke projecten afgerond waar ik jullie wat meer over ga vertellen. We hebben de nieuwe website van StyleMathôt live gezet. We hebben tegelijkertijd ook een leuke functionaliteit voor StyleMathôt ontwikkeld waar klanten hun bestanden kunnen uploaden. En we hebben de eerste versie van Nationale Netwerk Agenda live gezet waar we een hoop leuk nieuwe technieken hebben gebruikt. En als klap op de vuurpijl heeft onze stagiare jason een interface gemaakt voor onze URL shortener die volgende week live gaat. Kortom een hoop leuk dingen!

StyleMathôt website

StyleMathôt is een hip grafisch bedrijf dat als hun core business het vervaardigen van handels- en reclamedrukwerk heeft. Daarnaast maken ze ook chocholadewikkels LP hoezen en vervaardigen ze ook nog promotioneel drukwerk en verpakkingen. Kortom een full-service bedrijf die zowel grote als kleine orders verwerkt.

Allereerst is afgelopen week de nieuwe website van StyleMathôt live gegaan we hebben de hele website opnieuw gemaakt zodat de structuur SEO technisch goed in elkaar zit en het hele design een frisse look gegeven. Verder hebben we een mooie inspiratiepagina gemaakt waar ze hun indrukwekkende producten kunnen showcasen. Elke product pagina heeft een frisse look met scherpe foto’s waar hun producten mooi naar voren komen.

Styletransfer.nl

Ook hebben we voor StyleMatôt styletransfer ontwikkeld een webdav systeem waar hun klanten bestanden kunnen uploaden en direct kunnen delen met hun account managers. De bestanden worden netjes naar het CDN geupload en degene voor wie de bestanden zijn krijgen netjes een mailtje met een notificatie dat iemand iets met ze gedeeld hebben.

Digital Signature Generator

Naast StyleMathôt hebben we deze week ook de finishing touches voor de eerste versie van Digital Signature Generator afgemaakt. Digital Signature Generator is een compleet platform dat tot doel heeft ondernemers te helpen met hun e-mailhandtekeningen en het gemakkelijk te maken om in te stellen en te ontwerpen. Zo kunnen ondernemers per afdeling zien of ze belangrijke gegevens in e-mailhandtekeningen kunnen zetten.

Wij hebben voor Digital Signature Generator gebruik gemaakt van een hoop nieuwe en leuke technieken. We hebben een leden deel waar mensen kunnen inloggen en hun bedrijfs en gegevens kunnen aanpassen. Dit alles wordt aangestuurd vanuit het admin paneel een complete portal die alles beheert voor de website van DigitalSignatureGenerator.com. Hier heb je een volledig overzicht van alle klanten die zich hebben aangemeld op de website en alle collega’s die zijn aangemaakt, kortom je kan alles managen wat je klant gaat aanmaken op de voorkant van de website.

Daarnaast kan je op het admin portal ook nieuwe pagina’s aanmaken voor de website of nieuwe blokken die je op de website kan maken. Zo kan je heel makkelijk nieuwe pagina’s publiceren volledig in stijl met de rest van de website. Maar daar blijft het niet bij we hebben speciaal voor Digital Signature Generator een nieuwe techniek gebruikt namelijk de serviceworker

Meer lezen?
Meer lezen over symfony of portals klik hier onder!

Wat is een klantportaal?

Wat is een klantportaal? En waar heb je het voor nodig?

Een klantenportaal is een webapplicatie waar jouw klanten op kunnen inloggen en hun gegevens bewerken en diensten die jij als bedrijf aanbiedt kunnen beheren. Je moet hier denken aan het beheren van domeinen als je domeinen verkoopt of accounts beheren van accountgegevens van een maatschappij die VoIP abbonementen verkoopt. Klantenportalen kom je in alle maten en vormen tegen.

Een klantenportaal zorgt ervoor dat jouw klanten een hoop zelf kunnen regelen maar het biedt ook een uitstekend marketing kanaal om je klanten op de hoogte te houden. Hoewel het nuttig is om er een te hebben kan een klantenportaal ontwikkelen al snel oplopen in de kosten. Daarom bouwen wij onze portalen in Symfony een PHP framework met componenten die herbruikbaar zijn.

Heb je een klantenportaal nodig voor jouw website neem dan contact op met een van onze specialisten 

Neem contact op

We hebben voor Nationale Netwerk Agenda een nieuwe toevoeging ontwikkeld voor onze symfony klanten portals. De serviceworker zorgt ervoor dat bij een eerste bezoek de pagina lokaal gedownload wordt en wordt opgeslagen in de localStorage. Dit wordt op een slimme manier opgeslagen zodat bij internet verlies je gewoon verder kan bladeren op de website. Het mooie van de serviceworker is dat als er een update wordt gedaan van de content hij automatisch een nieuwe pagina ophaalt zodat je altijd de laatste content ziet. En doordat hij het lokaal opslaat is het razendsnel als de serviceworker lokaal een versie heeft staan is de response tijd fenomenaal snel. De serviceworker maakt het mogelijk dat je je website makkelijk dynamisch en interactief kan maken.

En als laatste maar zeker niet de minste heeft onze stagiare Jason een interface gemaakt voor onze URL shortener. Hij maakt gebruik van PHP en maakt daarmee een API call naar het backend van onze URL shortener zodat mensen naar de website kunnen gaan en zelf korte urls kunnen aanvragen. Maar onze nieuwe super stagiare is niet te stoppen hoor. Volgende week gaat hij dit in onze portal inbouwen zodat klanten daar ook een url kunnen verkorten maar ook informatie kunnen bekijken hoe vaak erop geklikt is.

Zoals je kan lezen hebben we veel gedaan deze week daarom vinden we het nu tijd voor een vrijdagmiddagborrel. Heb je je eigen portal nodig of denk je ik heb ook een oplossing nodig die lijkt op wat we hierboven hebben beschreven neem dan snel contact met ons op of vraag een offerte aan!


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!