Nieuw Jaar & Nieuwe Projecten

De beste wensen iedereen laten en we hopen dat 2021 een stuk beter wordt wij zijn met vliegende start vertrokken. 2 van onze stagiare's hebben succesvol hun stage afgerond en de volgende staat al in de startblokken. We zijn bezig met FoodieBag, toegangkelijkheid en ExpertClass kortom een hoop spannende projecten.
published: Jan 15, 2021

Allereerst wil ik iedereen een gelukkig Nieuw Jaar wensen en de beste wensen voor 2021 laten we hopen dat dit het jaar wordt dat we corona onder controle krijgen en dat we met zn allen de wonden kunnen gaan helen die corona heeft achtergelaten.

Wij hebben niet stil gezeten ondanks de feestdagen. Jason heeft inmiddels zijn stage succesvol afgerond en wij wensen hem veel sterkte in de toekomst. Onze andere stagiare Tom is bijna klaar met zijn stage en wil het liefst nog langer blijven in plaats van weer terug te gaan naar school. Ook hebben we de volgende stagiare al in de startblokken staan klaar om met een vliegende start te beginnen.

Ook hebben we ons bezig gehouden met een aantal leuke projecten een daarvan is FoodieBag een heel leuk initiatief om afhaalcontainers voor afhaalmaaltijden te hergebruiken. Zo hopen zij te zorgen voor minder afval wat betekent dat er minder CO2-uitstoot zal plaatsvinden. De bakjes zien er strak en stijlvol uit en kunnen ook nog is in de vriezer, koelkast, magnetron en of oven.

Hiervoor hebben we een bestel formulier gemaakt in React.js waar mensen voor het eerste aangesloten restaurant maaltijden kunnen bestellen en eventueel bakjes kunnen inleveren. Het bestelformulier is gebouwd bovenop een WooCommerce back-end, de bestelling wordt verzameld door React en die stuurt vervolgens de bestelling door naar WooCommerce die dan de betaallink terugstuurt. Het formulier zit nu nog in de test fase maar hou de website in de gaten binnenkort kan je daar de heerlijke maaltijden van de Eethut bestellen die wordt afgeleverd in een verantwoorde container.

Een ander leuk project waar we ons mee bezig hebben gehouden is het toegankelijk maken van een website. Dit houdt in dat je een website zo inricht dat iedereen gebruik kan maken van de website. Denk hierbij aan mensen met een visuele beperking, auditieve beperking, verstandelijke beperking
maar mensnen met beperkte handfunctie, autisme of beperkt leesvaardigheid.

Verder zijn we ook druk bezig om een aantal interne processen te automatiseren zodat we ook ons eigen leven een stukje makkelijker kunnen maken. Ook zijn we bezig om al onze processsen te stroomlijnen en een eigen API server op te zetten zodat we in de toekomst onze API calls beter kunnen beheren.

Als laatste project zijn we in samenwerking met Orange Label bezig met de nederlandse “MasterClass” Expertclass moet het videoplatform worden waar experts hun expertise aan jou kunnen overdragen. We gaan lanceren met de cursus van Cor Hospes. Cor is de expert op het gebied van Content Marketing & Storytelling en weet in een ontzettend serie van boeiende masterclasses uit te leggen hoe content marketing werkt.

Zoals je kan lezen hebben we weer een aantal spannende projecten die eraan komen. We wensen iedereen een succesvol 2021 toe en hopen dat iedereeen veilig en gezond is.


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!