Nieuwe Stagiair & Aanwinsten

Deze week slaan we React even over om onze nieuwe aanwinsten voor te stellen. We hebben Tom Nieuwpoort die bij ons zijn stage heeft voltooid en nu part-time voor ons aan de slag gaat. En Vince van der Zwet is begonnen aan zijn eindstage bij ons waar hij drukt bezig is om in korte tijd Symfony te leren.
updated: Dec 7, 2021 at 5:14PM | published: Feb 5, 2021

Deze week even geen React Hooks daar gaan we volgende week mee verder. Deze week wil ik even van de gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe stagiare Vince te introduceren. Vince zit in zijn laatste jaar Applicatie & Media Ontwikkelaar en komt bij ons zijn eindstage lopen.

We hebben hem direct in het diepe gegooid en we laten hem wat extra functionaliteit toevoegen aan Digital Signature Generator. En na 2 weken zien we al dat er steeds meer duidelijk begint te worden. Hij pakt het allemaal razendsnel op en aan het einde van zijn stage zullen we een heuse symfony ontwikkelaar van hem hebben gemaakt.

Ook is vandaag Tom Nieuwpoort bij ons begonnnen voor zijn eerst officiele werkdag. Tom heeft bij ons zijn stage gelopen en dat beviel zo goed van beide kanten dat Tom nu part-time bij ons in dienst is terwijl hij zijn studie Applicatie & Media Ontwikkelaar afmaakt. Hij zal zicht voornamelijk focussen op het i-finish project waar hij nieuwe functionaliteiten en nieuwe bedrijven zal gaan toevoegen.

Verder zijn we druk bezig met nieuwe functionaliteiten voor Digital Signature Generator. Vince is bezig met het implementeren van het credit systeem waar hij bijna klaar mee is. En max is druk bezig om de structuur te optimaliseren.

Thomas en Rens zijn druk bezig met onze customer portal zodat onze klanten via onze customer portal geheel automatisch hun eigen wordpress intstalatie kunnen intstaleren. Ze denken hier snel klaar mee te zijn, spannende ontwikkelingen dus!

Verder zijn we ook plannen aan het maken om een aantal symfony projecten om te zetten naar de nieuwste versie Symfony 5. Dit zit nog in de plannings fase en we hopen bij de volgende update hier meer over te kunnen vertellen. Een van deze producten is quotemanager waar we tegelijkertijd met het verhuizen naar Symfony 5 wat nieuwe functionaliteit toevoegen zodat quotemanager nog jaren kan blijven doen waar het goed in is.

Ook hebben we alle functionaliteit af voor de websites van FoodieBag & ExpertClass en we hopen volgende week de laatste puntjes op de i te zetten zodat we van deze websites het succes kunnen maken wat we weten dat het kan zijn.

Voor het artikel van volgende week ga ik verder met de React Hooks serie en ook zit er een artikel aan te komen over Redux dus hou de website in de gaten.


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!