Nieuwe Collega’s

4BIS Innovations heeft leuk nieuws! Wij mogen officieel 2 nieuwe collega’s verwelkomen en een nieuwe stagiair. Wij lopen nu tegen het luxe probleem aan waar we iedereen moeten plaatsen. Het wordt dus officieel druk op kantoor. Rens Hulsebosch is onze nieuwe back-end aanwinst.
updated: May 8, 2020 at 10:52AM | published: Feb 25, 2020

4BIS Innovations heeft leuk nieuws! Wij mogen officieel 2 nieuwe collega’s verwelkomen en een nieuwe stagiair. Wij lopen nu tegen het luxe probleem aan waar we iedereen moeten plaatsen. Het wordt dus officieel druk op kantoor.

Rens Hulsebosch is onze nieuwe back-end aanwinst. Rens heeft 20 weken stage gelopen bij ons technisch team en na afloop vonden we hem zo leuk dat we hebben besloten hem niet meer te laten gaan. Hij zal naast zijn school bij ons parttime gaan werken waar hij zich zal gaan focussen op het onderhouden, doorontwikkelen en verbeteren van onze backend systemen. Verder zal hij gaan werken aan een klanten portal waar klanten al hun zaken op 1 centrale plek kunnen regelen. Spannende tijden dus!

Thomas Jansema is onze nieuwe infrastructuur wizard. Thomas zit in zijn laatste jaar op de Hogeschool Inholland waar hij Technische Informatica studeert. Hij brengt met zijn technische expertise en enthousiasme een hoop nieuwe kennis in ons team. Hij zal zich gaan richten op server beheer, virtualisatie van nieuwe servers, verbeteren onze cloud infrastructuur en api koppelingen maken zodat we alles in het nieuwe klantensysteem kunnen integreren.

Cristian Alade is onze nieuwe stagiair. Christian zit in zijn laatste jaar Applicatie & Media ontwikkelaar en gaat bij ons zijn eindstage lopen. Na kennis gemaakt te hebben met Christian waren wij zo onder de indruk dat wij gelijk ja zeiden toen hij stage bij ons wilden gaan lopen. Wij zijn erg benieuwd wat hij ons allemaal gaat laten zien en wensen hem heel veel succes en hopen dat hij een leuke tijd bij ons tegemoet gaat.

Wij zijn erg blij met alle nieuwe aanwinsten en kijken uit naar de leuke tijd die we met zijn allen tegemoet gaan!


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!