4BIS WordPress Plugin Intro Demo Maker

Is jouw website te onoverzichtelijk? Heb jij het gevoel dat je bezoekers niet weten waar ze op je website heen kunnen gaan? Dan hebben wij de ideale plugin voor jou gemaakt. De 4BIS Intro Demo Maker plugin geeft je de mogelijkheid om een mooie rondleiding, in een klein of groot aantal stappen, over je webpagina te geven. Hiermee weten klanten in een paar seconden wat ze op jouw website kunnen doen.
n
Web
updated: Nov 5, 2020 at 3:13PM | published: Oct 30, 2020

Is jouw website te onoverzichtelijk? Heb jij het gevoel dat je bezoekers niet weten waar ze op je website heen kunnen gaan? Dan hebben wij de ideale plugin voor jou gemaakt.
De 4BIS Intro Demo Maker plugin geeft je de mogelijkheid om een mooie rondleiding, in een klein of groot aantal stappen, over je webpagina te geven. Hiermee weten klanten in een paar seconden wat ze op jouw website kunnen doen.

Dit gebruik je bijvoorbeeld om de gebruiker op weg te helpen door ze korte, simpele teksten met instructies te geven. Het is vooral handig voor websites waarbij de gebruiker zelf actie moet ondernemen. Hierdoor weten de gebruikers wat de mogelijkheden zijn en missen ze niks.

Plugin in actie zien?
Zie waar we de tutorial plugin hebben toegepast!

Hoe werkt de plugin?

Je kunt gebruik maken van de WordPress plugin door deze toe te voegen aan je WordPress website. Zet de plugin op actief. Maak een nieuwe tutorial aan en klik op “create tutorial steps”. In dit menu kun je stappen maken voor je tutorial.

Kies voor welke tutorial je een stap wilt aanmaken. Voer in welke text je wilt laten zien op het scherm. Je kan zelf een id toevoegen van het element dat jij wilt omlijnen om een nog duidelijkere instructie te geven. Ben je het niet eens met hoe het eruit ziet? Dan kan je het zelf aanpassen met een beetje CSS. Als jij vind dat het af is druk je op save, reload je de webpagina en is het mogelijk de tutorial gelijk in actie te zien.

Als je de webpagina laadt gaat je tutorial gelijk van start. Je ziet dan een omlijning om het tekstvak, de knop of iets anders waarvan jij hebt gezegd dat daar een tekst moet komen te staan. Heb je het gelezen, dan kan je op volgende klikken voor de volgende stap.

Waarom zou ik de plugin gebruiken?

Op veel websites vragen mensen zich af wat ze moeten doen en waar ze sommige informatie kunnen vinden. Als er geen aanwijzingen zijn over wat de bezoeker moet doen, verspillen ze veel tijd om uit te vogelen wat ze moeten doen. Dit kost soms veel tijd en zijn ze misschien geneigd om het antwoord te zoeken op een andere website.
Daarom hebben wij het makkelijk gemaakt om een intro te geven op uw website. Met deze plugin kunt u dus makkelijk en overzichtelijke instructies geven over wat de gebruiken moet en/of kan doen. Doordat het een plugin is hoeft u deze alleen te installeren en kunt u zo aan de slag.


Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!