Domeinnaam Bestellen – Nieuwe Feature!

Domeinnamen, Webontwikkeling

Gepubliceerd: 01.04.2020

Je kan ook bij ons een pakket afnemen voor je website of webshop hosting dan zetten wij een ontwikkelomgeving voor je op zodat je direct aan de slag kan, ook kunnen wij een landingspagina met coming soon tekst voor je op zetten. Wij bieden een premium hosting pakket aan zodat je je nergens druk om hoeft te maken behalve waar jou business om draait. Daar draait namelijk ons hele motto om “4 business”, wij willen de technologiepartner zijn die je compleet technisch ontzorgt. Wil je dat je domeinnaam ergens anders heen wijst dan kan je inloggen op ons admin portal waar je automatisch voor wordt uitgenodigd.


Regelmatig krijgen wij het verzoek van klanten een domeinnaam te registreren. En hoewel dat in principe niet veel tijd kost komt er toch een stuk meer bij kijken dan je zo 123 zou verwachten. Voordat je een domeinnaam kan gebruiken om te verwijzen naar je website zitten er nog wat stappen tussen. Allereerst moet je hem aanschaffen vervolgens de juiste nameservers inststellen, dan moet je de DNS gegevens instellen en vervolgens maken we een mail domein aan zodat je er email boxen op kan aanmaken. De laatste paar stappen zijn een ssl certificaat aanvragen en de correcte gegevens op de webserver om hem naar jou website te laten wijzen. Zoals je ziet zit er meer achter dan een domeinnaam aanschaffen en zeggen verwijs daar naar toe.


Hoewel al deze stappen relatief eenvoudig in te stellen zijn wilden we toch kijken of we dit niet konden automatiseren. Want hoewel het niet heel veel tijd kost kan het toch oplopen als je meerdere domeinnamen hebt. Daarom hebben we dit hele proces geauotmatiseerd en nu kan je op onze website onder het kopje domeinnaam beschikbaarheid kijken of de domeinnaam die je wil hebben beschikbaar is. Als deze beschikbaar is dan kan je een formulier invullen en dan wordt na betaling de domeinnaam voor je geregistreerd en worden de DNS gegevens automatisch aangemaakt voor onze hosting.

DOMEINNAAM BESTELLEN

En als dit je eerste domeinnaam bij ons is wordt er ook automatisch je eerste emailbox aangemaakt. Hiermee kan je inloggen op onze webmail zodat je direct aan de slag kan met je nieuwe domeinnaam.

Webmail

Als je website bij ons is gehost en hij klaar is zetten wij een ssl certificaat op je domeinnaam zodat al het verkeer met jouw website/webshop en of email veilig is. Ook zetten we alle google business tools erop zoals google tag manager en google webmaster tools zodat je precies kan zien wie jou website bezoekt en op welke zoekwoorden je moet richten. Zodat je beter je SEO kan beheren.


Wat is SSL

Wat is een SSL certificaat? Wat is een SSL verbinding?


SSL staat voor Secure Socket Layer en is een uitbreiding op bestaande Internet communicatie protocollen. SSL zorgt ondermeer voor encryptie binnen het HTTP protocol. Een SSL-certificaat zorgt voor het 'HTTPS slotje' in je browser als een website via een veilige verbinding geopend wordt.


AVG waarschuwing! Gebruikt jouw website een contactformulier, dan ben je verplicht om een veilige verbinding te hebben om de contact gegevens uit te wisselen. Een SSL-certificaat is wat je nodig hebt! Voorkom de melding "je verbinding is niet privé" op jouw website met 4BIS Webhosting

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

WordPress en Plugins – Een wereld die voor je open gaat!

WordPress, Webontwikkeling, Ecommerce / Webshop, kennisbank, WooCommerce

Met plugins kan je functionaliteit van wordpress uitbreiden of geheel nieuwe functies aan wordpress toevoegen. Plugins kan je zelf maken, mits je verstand hebt van php, of je kan ze downloaden.

Lees meer

Onthulling van Tech-Nieuws.nl: Waar Innovatie Samenkomt met Vindingrijkheid

SEO / SEA, Software-modernisering, Webontwikkeling, PHP, Symfony, Digitale Marketing

In het bruisende rijk van technologie is up-to-date blijven niet alleen een noodzaak maar een levensstijl geworden. Met een overvloed aan informatie die ons dagelijks overspoelt, wordt een betrouwbare bron om het laatste technieuws te selecteren en te...

Lees meer

HR software: Zo automatiseer je Human Resource Management

Bedrijfssoftware, Software-modernisering, Webontwikkeling, Automatisering

HRM, ook wel Human Resource Management, is een belangrijk onderdeel voor ieder bedrijf. Vooral als je veel werknemers hebt, is een HR afdeling niet te missen. Het is echter niet nodig om een enorme HR afdeling te hebben. Veel is te automatiseren door...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top