Frequently asked questions_

E-mail hosting

Auteur: Jay Jansen

Gepubliceerd: 02.06.2022

Je eigen emailadressen voor jouw bedrijf.


Bij 4BIS Innovations kun je gemakkelijk en snel voor jouw bedrijf e-mailadressen aanschaffen. Voor jezelf, jouw werknemers en in het algemeen. Dan ben je voorzien van een unieke e-mailadres door middel van bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam achter de @ en door het snelle netwerk van 4BIS komen jouw e-mails op tijd binnen zodat je gelijk er op kunt reageren.

Je kunt via onze eenvoudige web mail website inloggen op jouw e-mailadres, maar je kunt er ook voor kiezen jouw e-mailadres te gebruiken via een programma zoals Microsoft Office Outlook, Google Mail (Gmail) of Apple Mail.

4BIS staat je bij met de juiste ondersteuning zodat jouw emailadressen altijd goed werkend en toegankelijk zijn. Met de juiste beveiliging zorgen wij er voor dat jouw e-mails voor jezelf blijven.

Niet kunnen vinden wat je zocht?_

Heb je het antwoord op een vraag niet kunnen vinden? Of heb je het idee dat er nog iets ontbreekt op onze kennisbank? Laat het ons weten. Stel je vraag direct per telefoon aan onze Supportdesk of zet je verzoek op de mail en je ontvangt binnen 24 uur een reactie.