Is het de moeite waard om te migreren naar PHP 7.1 voor het Symfony-project?

Is er een reden om de nieuwste versies van PHP te gebruiken en alle afhankelijkheden te migreren? Natuurlijk!


Onze zoektocht:


Ik keek naar de setting van het project van 1 jaar oud dat een serieuze eis stelt aan reken- en verwerkingsmiddelen. Het is een platform voor vermogensbeheer en analyses. Onze huidige setup gebruikt PHP 7.0.2. De beslissing om te migreren naar recent gepubliceerde PHP 7.1.0 (december 2016) lag niet voor de hand, want de lijst met verbeteringen is meer gericht op geheugensteuntjes en enkele aanpassingen.


Dus ik verdiepte me erin en ontdekte dat de snelheidstoename voor Symfony 2.8 ongeveer 6% zal zijn en het aantal weergegeven pagina's met 7% zal toenemen in vergelijking met PHP 7.0.2. Dat is een groot voordeel voor complexe software als deze.


Bron: www.symfony.fi


Onze opstelling is nog geavanceerder – PHP 7.2, Symfony 3.2.2


Natuurlijk moet je wat magie casten met de configuratie van Cicirle die PHP 7.1 out of the box en Heroku nog niet officieel ondersteunt.

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

WordPress en Plugins – Een wereld die voor je open gaat!

WordPress, Webontwikkeling, Ecommerce / Webshop, kennisbank, WooCommerce

Met plugins kan je functionaliteit van wordpress uitbreiden of geheel nieuwe functies aan wordpress toevoegen. Plugins kan je zelf maken, mits je verstand hebt van php, of je kan ze downloaden.

Lees meer

Onthulling van Tech-Nieuws.nl: Waar Innovatie Samenkomt met Vindingrijkheid

SEO / SEA, Software-modernisering, Webontwikkeling, PHP, Symfony, Digitale Marketing

In het bruisende rijk van technologie is up-to-date blijven niet alleen een noodzaak maar een levensstijl geworden. Met een overvloed aan informatie die ons dagelijks overspoelt, wordt een betrouwbare bron om het laatste technieuws te selecteren en te...

Lees meer

HR software: Zo automatiseer je Human Resource Management

Bedrijfssoftware, Software-modernisering, Webontwikkeling, Automatisering

HRM, ook wel Human Resource Management, is een belangrijk onderdeel voor ieder bedrijf. Vooral als je veel werknemers hebt, is een HR afdeling niet te missen. Het is echter niet nodig om een enorme HR afdeling te hebben. Veel is te automatiseren door...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top