5S Company

5S-Company.com

EEN PROJECT GEMAAKT VOOR 5 BEDRIJVEN OM HUN DIENSTEN TOEGANKELIJK TE MAKEN VOOR KLANTEN DIE HUN EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID OP HET WERK WILLEN VERBETEREN


Opdrachtgever

Patrick Kalshoven

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Technology

Over case

Welkom bij 5S Company & CI Company - Uw vertrouwde totaalaanbieder voor LEAN-implementatie en borging!

5S Company & CI Company zijn uw one-stop-oplossingen voor de implementatie, uitrol en borging van de 5S-methode en LEAN-methode. Met expertise die het hele LEAN-spectrum bestrijkt, zijn zij de voorkeurspartners van tal van bedrijven in diverse sectoren, die zich inzetten voor duurzame verbetering en het transformeren van bedrijfsprocessen.

Onze projectreis begon met een uitgebreide analyse en verhelderende gesprekken met Patrick. Op basis van deze waardevolle input hebben we een ontwerp gemaakt dat perfect aansluit bij hun visie. De ontwikkelingsfase volgde en we bouwden de website op ons robuuste Symfony Framework, waardoor efficiëntie en snelheid bij het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan het platform werd gegarandeerd.

Om de gebruikerservaring verder te verbeteren, hebben we tijd geïnvesteerd in het opzetten van een ticketsysteem. Deze waardevolle toevoeging stelt gebruikers van 5S Company in staat bugs te melden of nieuwe functionaliteiten aan te vragen, waardoor continue verbetering en naadloze ondersteuning wordt gegarandeerd.

Ontdek de kracht van de 5S-methode en LEAN-methode met 5S Company & CI Company. Ervaar een holistische benadering van verbetering en verandering, het stimuleren van duurzame groei en verbeterde bedrijfsprocessen.

Werk met ons samen en begin aan een reis van transformatie en succes met 5S Company & CI Company.

Neem vandaag nog contact op met 5S Company om uw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Bekijk website

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Bekijk hier meer van onze ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

JavaScript frameworks de fundering van webapplicaties

05.09.2023

Lees meer

Voors en tegens van het ontwikkelen van software op maat

21.08.2023

In het digitale tijdperk krijgen bedrijven de kans om activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen door het gebruik van softwareoplossingen. Als het gaat om het voldoen aan specifieke organisatorische...

Lees meer

Vendor lock-in

07.08.2023

Als je begint met het bouwen van je bedrijf, dan is IT vaak niet hetgene waar je druk om wilt maken. Email hosting, website hosting, misschien het hosten van een eigen web applicatie, dat kost allemaal veel tijd en energie

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top