EUwijzer1

EUWijzer.nl

A PROJECT FOR GOVERNMENT WORKERS WHO WORK IN THE FIELD OF WATER AND CLIMATE


Opdrachtgever

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat & de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid

Technology

Over case

Welkom bij EUwijzer - Uw essentiële bron voor water, klimaat en Europese subsidies!

EUwijzer is een gespecialiseerd project voor overheidsprofessionals in de water- en klimaatsector, maar ook voor particulieren die te maken hebben met Europese subsidies. Ons gebruiksvriendelijke platform is ontworpen om gebruikers in staat te stellen naadloos door belangrijke informatie en updates te navigeren.

Bij EUwijzer begrijpen we het belang van eenvoudig websitebeheer. Onze prioriteit was ervoor te zorgen dat het team achter EUwijzer moeiteloos aanpassingen kon doen, zoals het toevoegen van berichten of het wijzigen van pagina's. Om dit te bereiken hebben we custom post types in WordPress geïmplementeerd en zelfgemaakte templates ontworpen, wat voor de nodige flexibiliteit zorgde.

Onze samenwerking met vertegenwoordigers van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland was cruciaal voor het succes van ons project. Door een uitgebreide analyse uit te voeren en verschillende mogelijkheden te verkennen, hebben we een gebruikersgericht ontwerp gemaakt. De ontwikkelingsfase volgde en we bouwden de website op het WordPress-platform om een soepele en intuïtieve gebruikerservaring te bieden.

Met EUwijzer als uw gids krijgt u toegang tot essentiële informatie en bronnen met betrekking tot water, klimaat en Europese subsidies. Blijf op de hoogte en bekrachtigd met de laatste updates en ontwikkelingen.

Sluit u aan bij de gemeenschap van overheidsprofessionals en subsidieontvangers die op EUwijzer vertrouwen voor kritische inzichten en hulp.

Begin je reis met EUwijzer en navigeer moeiteloos door de complexiteit van water, klimaat en Europese subsidies.

Bekijk website

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Bekijk hier meer van onze ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

JavaScript frameworks de fundering van webapplicaties

05.09.2023

Lees meer

Voors en tegens van het ontwikkelen van software op maat

21.08.2023

In het digitale tijdperk krijgen bedrijven de kans om activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen door het gebruik van softwareoplossingen. Als het gaat om het voldoen aan specifieke organisatorische...

Lees meer

Vendor lock-in

07.08.2023

Als je begint met het bouwen van je bedrijf, dan is IT vaak niet hetgene waar je druk om wilt maken. Email hosting, website hosting, misschien het hosten van een eigen web applicatie, dat kost allemaal veel tijd en energie

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top