Kortebaan

Kortebaanzwanenburg.nl

STICHTING KORTEBAANDRAVERIJ ZWANENBURG HALFWEG (SKZH) WERD BIJNA 20 JAAR GELEDEN OPGERICHT DOOR EN VOOR PAARDENRACELIEFHEBBERS


Opdrachtgever

Kevin

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Technology

Over case

Welkom bij Stichting Kortebaandraverij Zwanenburg Halfweg (SKZH) - We vieren bijna 20 jaar ons bestaan!

SKZH werd bijna twee decennia geleden opgericht door gepassioneerde paardenliefhebbers, toegewijd aan het promoten en vieren van alles wat met paardenraces te maken heeft. Met een focus op gebruiksvriendelijkheid en gemakkelijke toegang tot informatie, zorgt onze website voor een naadloze ervaring voor alle bezoekers.

Als evenementgerichte website geven we prioriteit aan het tonen van sponsors die Kortebaanzwanenburg.nl steunen. Om dit te bereiken, hebben we een dynamische diavoorstelling geïmplementeerd, waarin logo's en bijdragen van sponsors prominent aanwezig zijn. De flexibiliteit om aanpassingen te doen, zoals het toevoegen van logo's van sponsoren of het updaten van het programmaschema, is in handen van het toegewijde team achter Kortebaanzwanenburg. Aangepaste berichttypen in WordPress en zelfgemaakte sjablonen vergemakkelijken dit proces, waardoor ze de site gemakkelijk kunnen beheren.

Onze reis begon met een grondige beoordeling van het ontwerp door Kevin, gevolgd door een analyse en inzichtelijke discussies om verschillende mogelijkheden te verkennen. Vervolgens hebben we een ontwerp gemaakt dat de essentie van de visie van SKZH belichaamt. De ontwikkelingsfase ging verder en we bouwden de website met behulp van WordPress, waardoor een efficiënte en snelle integratie van nieuwe functionaliteiten werd gegarandeerd, waardoor het beheer van de website voor Kevin en anderen gemakkelijker werd.

Ervaar de sensatie van excellentie in de paardensport en de geest van feest met SKZH. Doe mee met het herdenken van de erfenis van bijna 20 jaar gewijd aan de hippische gemeenschap.

Ontdek de spanning van Kortebaandraverij Zwanenburg Halfweg - een festival van paardensportpassie en kameraadschap!

Neem vandaag nog contact met ons op voor vragen of updates en laat de reis beginnen!

Bekijk website

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Bekijk hier meer van onze ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

JavaScript frameworks de fundering van webapplicaties

05.09.2023

Lees meer

Voors en tegens van het ontwikkelen van software op maat

21.08.2023

In het digitale tijdperk krijgen bedrijven de kans om activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen door het gebruik van softwareoplossingen. Als het gaat om het voldoen aan specifieke organisatorische...

Lees meer

Vendor lock-in

07.08.2023

Als je begint met het bouwen van je bedrijf, dan is IT vaak niet hetgene waar je druk om wilt maken. Email hosting, website hosting, misschien het hosten van een eigen web applicatie, dat kost allemaal veel tijd en energie

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top