Cleaning-Service

Cleaning-Service.nl

Hét adres voor reiniging en onderhoud van uw bedrijf


Opdrachtgever

Cleaning Service

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Gebruikersgemak
SEO optimalisatie

Technology

Over case

Welkom bij Cleaning Service, een gerenommeerd schoonmaakbedrijf dat sinds 1988 landelijke topservices levert. Als toegewijde specialist in de schoonmaakbranche begrijpen zij het belang van een duidelijke en overzichtelijke website voor hun gewaardeerde klanten. Daarom wendden ze zich tot 4BIS, op zoek naar hun expertise om een nieuwe website te creëren die voldoet aan de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd een uitstekende vindbaarheid op Google garandeert.

In nauwe samenwerking met 4BIS hebben zij de inhoud van onze website zorgvuldig samengesteld om de diensten van Cleaning-Service.nl integraal aan te pakken. We hebben ons ook gericht op het creëren van een duidelijke URL-structuur, zodat onze bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren. Een belangrijk element van onze website is de gebruiksvriendelijke functie om een offerte aan te vragen, waardoor klanten moeiteloos toegang krijgen tot onze diensten.

Om onze online aanwezigheid en zichtbaarheid in zoekmachines te verbeteren, hebben we een strategische SEO-aanpak gekozen. Regelmatig verschijnen er blogartikelen op onze website, na grondig overleg met ons team en 4BIS. Deze artikelen bieden niet alleen waardevolle informatie aan ons publiek, maar dienen ook om onze website te optimaliseren voor relevante zoekwoorden.

Om ervoor te zorgen dat onze website up-to-date blijft, voert 4BIS maandelijks SEO-onderzoek uit. Deze analyse stelt ons in staat om de prestaties van onze website te volgen en te vergelijken met voorgaande maanden. Daarnaast identificeert het onderzoek de meest gebruikte zoekwoorden in de schoonmaakbranche. Gewapend met deze gegevens kunnen we nieuwe artikelen produceren die resoneren met ons publiek, potentiële klanten aantrekken en onze positie in zoekmachines verbeteren.

Met een gemakkelijk leesbaar en strak ontwerp biedt onze website een naadloze browse-ervaring voor bezoekers. Of u nu commerciële of residentiële schoonmaakdiensten nodig heeft, u kunt erop vertrouwen dat Cleaning Service uitzonderlijke resultaten levert.

Neem vandaag nog contact op met Cleaning-Service.nl en ervaar het verschil dat een echte schoonmaakspecialist kan maken!

Bekijk website

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

5 SEO optimalisatie tips voor bestaande websites

21.02.2024

Heb je een bestaande website die de laatste tijd niet zo goed scoort in Google? Dit kan problematisch zijn. Helemaal als het een webshop is of de website een belangrijke inkomstenbron is. Daarom helpen we je met een aantal SEO optimalisatie tips voor...

Lees meer

Mastering React Hooks: Het Ontketenen van de Kracht van useContext en useReducer React Hooks Deel 2

31.01.2024

In het dynamische domein van React-ontwikkeling is het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van hooks essentieel. In het tweede deel van onze React Hooks-serie duiken we in de wereld van useContext en useReducer. Deze hooks bieden, wanneer gecombineerd,...

Lees meer

What To-Do zonder een handig lijstje! DIY To-Do lijst mini tool

31.01.2024

In de drukte van het dagelijks leven vertrouwt iedereen op to-dolijsten om georganiseerd te blijven. Het nadeel is echter de rommel van fysieke notities op je bureau. Om dit aan te pakken, ben ik begonnen aan een mini-project om een tool te maken waarmee...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top