Cleaning-Service.nl

Hét adres voor reiniging en onderhoud van uw bedrijf


Opdrachtgever

Cleaning Service

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Gebruikersgemak
SEO optimalisatie
Doorgaande ontwikkeling

Technologieën

Wordpress
Managed WebPress Hosting
HTML en CSS
Bootstrap 4.1
JavaScript

Over case

Cleaning Service is opgericht in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van reinigen met werkzaamheden door het hele land. Ze kwamen bij 4BIS omdat ze een nieuwe website nodig hadden die duidelijk en overzichtelijk moest zijn voor hun klanten. Een online overzicht van hun diensten en een aanvraag mogelijkheid voor offertes. Met goede vindbaarheid op Google.

In samenspraak met de klant is overlegd welke items er op de website moesten komen. Hier hebben we het voornamelijk gehad over de geboden diensten, een duidelijk url structuur en het regelmatig uitbrengen van blog artikelen ten behoeve van de SEO. We hebben de website een clean design gegeven zodat hij overzichtelijk en duidelijk is. Maandelijks doen we een SEO onderzoek voor ze waar we kijken hoe de website gepresteerd heeft ten opzichte van de maand ervoor. En we maken een overzicht van de meest gebruikte zoekwoorden in deze branche. Deze gegevens kan de klant gebruiken voor nieuwe artikelen en we passen waar nodig blijkt content aan zodat ze relevante zoekwoorden bevatten.

Bekijk website

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top