Hollandse-Huisjes.nl

Webwinkel met typische hollandse producten


Opdrachtgever

De Huisjes B.V.

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Gebruikersgemak
Ecommerce

Technology

Over case

Welkom bij Hollandse Huisjes, dé webshop met een fantastische selectie handgemaakte woonaccessoires met iconische Nederlandse gebouwen en stadsplattegronden. Onze zorgvuldig vervaardigde producten laten de essentie van de Nederlandse cultuur zien en voegen een vleugje charme toe aan elk huis.

Bij Hollandse Huisjes zijn we trots op onze op WordPress gebaseerde webshop, mogelijk gemaakt door de WooCommerce-plug-in. Onze complexe productstructuur is zorgvuldig ontworpen om een optimale indexering door Google te garanderen, waardoor de zichtbaarheid van onze pagina's in de zoekresultaten wordt verbeterd.

Als een op geschenken gerichte webshop hebben we een handige wishlist-functionaliteit geïntegreerd in WooCommerce, waarmee onze klanten gepersonaliseerde collecties kunnen maken. Om uw winkelervaring te verbeteren, hebben we Google-producten en Facebook-producten naadloos geïntegreerd, waardoor onze toegewijde marketingafdeling onze samengestelde selectie aan een breder publiek kan presenteren.

Onze toewijding aan SEO strekt zich uit tot de lay-out, wat zorgt voor een geoptimaliseerde browse-ervaring en een gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk uit meerdere stappen bestaand afrekenproces. Ontdek de essentie van Holland door onze voortreffelijke handgemaakte creaties in Hollandse Huisjes en haal vandaag nog een stukje Nederlands erfgoed in huis.

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

Digital Economy Hub

Fitness14

Sillhoutte Cameo

Silhouette Cameo

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top