Greating

Greating.nl

Het lekkerste chocolaatje voor bij de koffie


Opdrachtgever

Lagosse

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Gebruikersgemak
Ecommerce

Technology

Over case

Welkom bij Greating.nl, een prachtig project van Lagosse, een gerenommeerde chocoladedrukspecialist met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Sinds 1991 maakt Lagosse verrukkelijke chocolaatjes en nu zijn ze klaar om de volgende sprong voorwaarts te maken. Ze werkten met ons samen om een innovatieve e-commerce oplossing te ontwikkelen die klanten in staat stelt om hun gepersonaliseerde chocoladeontwerpen naadloos online te creëren en te bestellen. Het primaire doel is om het bestelproces te verbeteren door het te automatiseren, waardoor het sneller en handiger wordt voor onze gewaardeerde klanten.

Onze samenwerking met Lagosse begon met een uitgebreide analyse en brainstormsessie om alle mogelijkheden te verkennen. Na zorgvuldige overweging zijn we overgegaan tot het creëren van een prachtig ontwerp dat de visie van Lagosse perfect weergeeft. Daarna volgde de ontwikkelfase met als resultaat een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke website en e-commerce oplossing.

Greating.nl is met trots gebouwd op het robuuste WordPress-platform en maakt gebruik van de kracht van Woocommerce om een naadloze winkelervaring te bieden. Deze combinatie zorgt voor een zeer functionele en gemakkelijk navigeerbare website, die onze klanten de best mogelijke ervaring biedt om online chocolade te bestellen.

Waan jezelf in de wereld van gepersonaliseerde chocolaatjes, waar creativiteit en verrukkelijke smaak elkaar ontmoeten, alleen bij Greating.nl by Lagosse. Laat onze expertise op het gebied van chocoladeprinten uw unieke ontwerpen tot leven brengen en elk moment echt speciaal maken. Plaats vandaag nog uw bestelling en ervaar het gemak van geautomatiseerde chocoladegeschenken als nooit tevoren.

Bekijk website

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

5 SEO optimalisatie tips voor bestaande websites

21.02.2024

Heb je een bestaande website die de laatste tijd niet zo goed scoort in Google? Dit kan problematisch zijn. Helemaal als het een webshop is of de website een belangrijke inkomstenbron is. Daarom helpen we je met een aantal SEO optimalisatie tips voor...

Lees meer

Mastering React Hooks: Het Ontketenen van de Kracht van useContext en useReducer React Hooks Deel 2

31.01.2024

In het dynamische domein van React-ontwikkeling is het begrijpen en benutten van de mogelijkheden van hooks essentieel. In het tweede deel van onze React Hooks-serie duiken we in de wereld van useContext en useReducer. Deze hooks bieden, wanneer gecombineerd,...

Lees meer

What To-Do zonder een handig lijstje! DIY To-Do lijst mini tool

31.01.2024

In de drukte van het dagelijks leven vertrouwt iedereen op to-dolijsten om georganiseerd te blijven. Het nadeel is echter de rommel van fysieke notities op je bureau. Om dit aan te pakken, ben ik begonnen aan een mini-project om een tool te maken waarmee...

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top