Hollandse-Huisjes

Hollandse-Huisjes.nl

Webwinkel met typische hollandse producten


Opdrachtgever

De Huisjes B.V.

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Gebruikersgemak
Ecommerce

Technology

Over case

Welkom bij Hollandse Huisjes, dé webshop met een fantastische selectie handgemaakte woonaccessoires met iconische Nederlandse gebouwen en stadsplattegronden. Onze zorgvuldig vervaardigde producten laten de essentie van de Nederlandse cultuur zien en voegen een vleugje charme toe aan elk huis.

Bij Hollandse Huisjes zijn we trots op onze op WordPress gebaseerde webshop, mogelijk gemaakt door de WooCommerce-plug-in. Onze complexe productstructuur is zorgvuldig ontworpen om een optimale indexering door Google te garanderen, waardoor de zichtbaarheid van onze pagina's in de zoekresultaten wordt verbeterd.

Als een op geschenken gerichte webshop hebben we een handige wishlist-functionaliteit geïntegreerd in WooCommerce, waarmee onze klanten gepersonaliseerde collecties kunnen maken. Om uw winkelervaring te verbeteren, hebben we Google-producten en Facebook-producten naadloos geïntegreerd, waardoor onze toegewijde marketingafdeling onze samengestelde selectie aan een breder publiek kan presenteren.

Onze toewijding aan SEO strekt zich uit tot de lay-out, wat zorgt voor een geoptimaliseerde browse-ervaring en een gestroomlijnd, gebruiksvriendelijk uit meerdere stappen bestaand afrekenproces. Ontdek de essentie van Holland door onze voortreffelijke handgemaakte creaties in Hollandse Huisjes en haal vandaag nog een stukje Nederlands erfgoed in huis.

Bekijk website

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Bekijk hier meer van onze ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

JavaScript frameworks de fundering van webapplicaties

05.09.2023

Lees meer

Voors en tegens van het ontwikkelen van software op maat

21.08.2023

In het digitale tijdperk krijgen bedrijven de kans om activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen door het gebruik van softwareoplossingen. Als het gaat om het voldoen aan specifieke organisatorische...

Lees meer

Vendor lock-in

07.08.2023

Als je begint met het bouwen van je bedrijf, dan is IT vaak niet hetgene waar je druk om wilt maken. Email hosting, website hosting, misschien het hosten van een eigen web applicatie, dat kost allemaal veel tijd en energie

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top