4BIS Customer Portal: Beheer Eenvoudig Domeinen en Projecten

Klantprofiel

Bij 4BIS bieden we ondersteuning en oplossingen op maat voor uw software- en technologiebehoeften. Voorheen ontbrak echter een systeem waarmee klanten inzicht konden krijgen in hun diensten en projecten, wat soms leidde tot miscommunicatie en inefficiënties.

Belangrijkste Kenmerken

 • Workflowbeheer en Inzichten
 • Ondersteunende Diensten
 • Gebruiksvriendelijke Interface
 • Informatiesysteem
Meer functies bekijken?

Projectbeschrijving

Met ons klantenportaal bieden we klanten inzicht in de diensten die ze afnemen bij 4BIS. Het portaal maakt het mogelijk om domeinen te beheren, e-mailinstellingen aan te passen, projectstatussen bij te houden en ondersteuningstickets voor technische problemen aan te maken.

Uitdagingen

De grootste uitdaging was het bepalen van wat wel en niet moest worden opgenomen in het portaal. Wat voor ons vanzelfsprekend is, is dat niet altijd voor de eindgebruiker, wat usability-problemen met zich meebracht.

Geïmplementeerde Oplossing

We kozen voor een eenvoudig en 'no-nonsense' klantenportaal, waarmee klanten zelf verschillende aspecten kunnen beheren. Gebruikers kunnen:

 • Domeinen: Overzicht en beheer van domeinen, met de mogelijkheid om snel nieuwe domeinen toe te voegen.
 • E-mailaccounts: Toegang tot postbussen, instellingen aanpassen, nieuwe postbussen aanmaken en wachtwoorden instellen.
 • Projecten/Taken: Elk project heeft een projectbord met taken, voortgang en verantwoordelijkheden.
 • HTML-sjablonen: Standaardsjablonen gebruiken om snel eenvoudige websites te maken.
 • Ondersteuningstickets: Eenvoudig tickets aanmaken en beheren, ticketstatus controleren, bewerken en reageren na oplossing.
 • Bedrijfsgegevens: Beheer van benodigde gegevens, gebruikerstoegang en -rechten binnen het klantenportaal.
 • Feedbackknop: Direct feedback geven via het portaal om ons op de hoogte te stellen van problemen of suggesties.

We kozen voor een flexibel, veerkrachtig platform dat zich aanpast en uitbreidt met nieuwe ontwikkelingen en behoeften, waarbij we klantfeedback verwelkomen om het portaal gezamenlijk te verbeteren.

Behaalde Resultaten

Het resultaat is een eenvoudig, gebruiksvriendelijk en 'no-nonsense' klantenportaal dat de samenwerking en efficiëntie verbetert. Alles kan worden beheerd vanaf één plek: mijn.4bis.tech.

Onze op maat gemaakte softwareoplossing optimaliseerde klantworkflows en stimuleerde aanzienlijke bedrijfsgroei. De integratie van verschillende systemen stroomlijnde operaties, verminderde handmatige inspanningen en verbeterde de nauwkeurigheid van gegevens. Continue ondersteuning zorgt ervoor dat systemen optimaal en up-to-date blijven.

Met uitgebreide ervaring in de ontwikkeling van bedrijfssoftware en procesoptimalisatie bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van logistiek, het stroomlijnen van gegevensbeheer of het automatiseren van operaties, ons team ontwikkelt oplossingen die aansluiten bij uw doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek hoe onze op maat gemaakte softwareoplossingen uw bedrijf kunnen transformeren.

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

4BIS Customer Portal: Manage Domains, Projects, and Services Easily

4BIS Analytics

StyleVCard

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top