onze-top.nl

Ranglijsten platform, orignele ideeëngids en koopwijzer


Opdrachtgever

Digital Economy Hub

Expertises

Lanceringsstrategie
Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
SEO/SEA
Gebruikersgemak
Doorgaande ontwikkeling

Technology

Over case

Welkom bij Onze-Top - Uw ultieme platform voor gadgets en geschenken!

Onze-Top is hét platform om de perfecte gadget of cadeau te ontdekken en te selecteren of om je stem uit te brengen op je favoriete items. Met ons snelgroeiende platform blijven we elke maand spannende functies toevoegen. Het verkeer naar de website groeit gestaag, wat de toenemende populariteit onder gebruikers weerspiegelt.

Bij Onze-Top streven we naar continue verbetering en innovatie. Onze achterstand van nieuwe ontwikkelingen wordt voortdurend doordrenkt met frisse ideeën, variërend van billboards, dynamische suggesties tot contextzoekresultaten, wat zorgt voor een verrijkende gebruikerservaring.

De reis om Onze-Top te creëren begon met een uitgebreide analyse en de ontwikkeling van de benodigde software. Met een zorgvuldig ontwerp gingen we de ontwikkelingsfase in, waarbij we de website bouwden op het robuuste fundament van ons eigen 4BIS CMS. Om naadloos stemmen mogelijk te maken, hebben we een bundel op maat gemaakt in het Symfony-framework om het stemproces te vergemakkelijken.

Als nieuw merk hebben we de lancering en ontwikkeling van Onze-Top strategisch aangepakt, waardoor we ons effectief konden aanpassen aan het agile proces.

Word lid van de steeds groter wordende Onze-Top-community en ontdek een wereld vol gadgets, cadeaus en spannende stemervaringen. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie zorgt ervoor dat je altijd iets bijzonders vindt op ons platform.

Ontdek je volgende favoriete gadget, vind het perfecte cadeau of breng vandaag nog je stem uit met Onze-Top!

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

Digital Economy Hub

4BIS Analytics

AffiliateMNGR4

AffiliateMNGR

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top