strict.stylemathot.nl

StyleMathot, Record Industry Communicatie Tool


Opdrachtgever

StyleMathôt

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Technology

Over case

StyleMathôt: uw grafische partner voor commercieel, verpakkingen en reclamedrukwerk

Als leider in de printmarkt verbetert drukkerij Stylemathot voortdurend haar dienstverlening. De perfecte uitvoering van drukopdrachten van enkele exemplaren tot miljoenen oplagen voor zakelijke klanten vormt een grote planningsuitdaging.

StyleMathot liet Strikt hiervoor bedrijfssoftware ontwikkelen. Deze bedrijfssoftware was bedoeld als planningstool om drukopdrachten voor lp's te stroomlijnen: van het aannemen van opdrachten en prepresswerk tot het plannen en leveren van drukwerk voor Record Industry en andere persbedrijven.

Stylemthot was op zoek naar een PHP-expert die hen kon helpen de planningssoftware van de Strict-webapplicatie te moderniseren en deze bedrijfsproceskritische tool verder te ontwikkelen.

Als softwareontwikkelingsbedrijf en strategische partner is 4BIS gespecialiseerd in het ontwikkelen en doorontwikkelen van platforms. Daarom was het voor onze IT-specialisten een leuke uitdaging om deze planningssoftware te optimaliseren en te herontwikkelen.

Als maatwerksoftware kreeg Strickt een volledige APK en daarna een grondige PHP-herontwikkeling. Inmiddels is deze planningssoftware niet meer weg te denken uit de dagelijkse bedrijfsvoering. We hebben Strict kunnen integreren met het boekhoudsoftwarepakket, drukperssoftware en orderverwerkingssoftware.

Deze on-premise software is verder ontwikkeld en geoptimaliseerd met de nieuwe LEAN features. Strict is vervolgens uitgebreid met een klantenportaal dat mede is ontwikkeld door 4BIS Symfony experts en business experts. Ook de planningssoftware van Strikt is uitgebreid met elementen van Continuous Improvement (CI).

Strict is een Tool gemaakt voor de ontwikkelaars van StyleMathôt.

Meer afbeeldingen

Gegevens die in deze afbeeldingen worden gebruikt, zijn testgegevens en bevatten GEEN bedrijfsgerelateerde informatie.

Strict6
Inloggen bij Strict
Strict5
Strict Start Menu
Strict4
Labels Pagina

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

cicloudpro

software ontwikkeling

AffiliateMNGR

software ontwikkeling

AccountGenie

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top