Sofun motortoers.nl

Lekker toeren over glooiende heuvels en uitgestrekte bossen


Opdrachtgever

SoFun Motortoers

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Ecommerce
Gebruikersgemak
Doorgaande ontwikkeling

Technologieën

Managed WordPress Hosting
WordPress
HTML en CSS
PHP
JavaScript
Woocommerce
React.js

Over case

Sofun motortoers is een webshop die schitterende motorreizen aanbiedt door heel Europa. Je kan voor zowel individuele als groepsreizen bij ze terecht. Twee jaar geleden zijn ze voor het eerst bij ons gekomen voor een nieuwe website in tussentijd zijn ze flink gegroeid. En daardoor werd het tijd voor een aantal aanpassingen.

Het belangrijkste was dat het bestelproces niet volledig genoeg was voor alle extra opties die zij nu (en straks willen) aanbieden. We hebben na overleg besloten de nieuwe module in React te bouwen in een van onze favoriete JavaScript bibliotheken.  Met React verzamelen we alle informatie die we nodig hebben en die zenden we dan met een AJAX call naar de achterkant van de website. Waar alle extra informatie wordt opgevangen door Woocommerce. Op die manier wordt alle extra informatie netjes weergegeven op elke order.

Voor hun webshop gebruikten ze Woocommerce in combinatie met een speciaal aangepaste wootours. Dit bood niet genoeg functionaliteit waarop we een widget in React hebben gebouwd met alle benodigde functionaliteit. Deze widget vervangt het selectieproces in Woocommerce en is ook uit te breiden in de toekomst voor eventuele extra opties.

Bekijk website

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top