StyleMathot.nl

Uw Eigen Huisstijl Of Thema Bedrukt


Opdrachtgever

StyleMathôt

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Gebruikersgemak
Doorgaande ontwikkeling

Technologieën

Managed WordPress Hosting
WordPress>WordPress
PHP 7.4
WooCommerce

Over case

StyleMathôt is een grafisch bedrijf dat met aantallen van een tot tienduizenden werkt aan handels- en reclamedrukwerk. Daarnaast hebben ze ook nog enkele niche producten zoals platenhoezen en relatiegeschenken zoals paaseieren en wijnflessen die bedrukt kunnen worden in eigen huisstijl of thema.

Bij StyleMathôt denken ze niet alleen mee met de klant maar bovenal ook aan het milieu. Zo maken ze gebruik van bio-inkten en FSC®-papier en kunt u op hun website meerdere milieucertificaten vinden.

Om hun diensten aan te kunnen bieden, is de vraag bij 4BIS neergelegd om een overzichtelijke website te ontwikkelen voor hun klanten. Voor het project zijn we begonnen met het maken van een analyse middels gesprekken met StyleMathôt. Vervolgens is er een ontwerp gemaakt en zijn we aan het ontwikkelen gegaan. De StyleMathôt site is gebouwd in WordPress, bevat op meerdere plekken de mogeljkheid een offerte aan te vragen en is de website is goed te vinden op Google.

Bekijk website

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top