Waardervol

Waardervol.nl

WAARDEVOL IS EEN GEDRUKT NIEUWSTIJDSCHRIFT DAT MINSTENS VIER KEER PER JAAR VERSCHIJNT


Opdrachtgever

v.l.n.r. Eddie Aarts (Fonts+Files) Eric Fielmich (Brainboks) en René de Boer (Intervolvement Communicatie)

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid

Technology

Over case

Welkom bij Waardervol - Uw toegangspoort tot gratis bedrijfspublicaties in Haarlem!

Waardervol is een gespecialiseerd project om bedrijven in de regio Haarlem te ondersteunen door hen een platform te bieden om hun bedrijfsinformatie gratis via een krant te publiceren. Daarnaast kunt u oudere uitgaven van Waardervol bekijken en in originele staat bekijken.

Gebruiksvriendelijkheid stond bij ons hoog in het vaandel bij het creëren van Waardervol. Ons doel was om het team achter Waardervol in staat te stellen de website eenvoudig te beheren en aan te passen. Om dit te bereiken, hebben we aangepaste berichttypes in WordPress geïmplementeerd en zelfgemaakte sjablonen gemaakt, waardoor flexibiliteit en efficiëntie zijn gegarandeerd bij het maken van aanpassingen, zoals het toevoegen van berichten of het wijzigen van pagina's.

Onze samenwerking begon met een uitgebreide analyse en vruchtbare gesprekken met Waardervol. Op basis van inzichten uit deze raadplegingen hebben we een ontwerp gemaakt waarin de gebruikerservaring voorop staat. Daarna volgde de ontwikkelfase en bouwden we de website met behulp van ons 4BIS CMS, waardoor het proces voor het efficiënt aanpassen of toevoegen van nieuwe functionaliteiten stroomlijnde.

Ontdek met Waardervol de schat aan informatie en kansen voor bedrijven in de regio Haarlem. Ons platform biedt een naadloze ervaring voor zowel bedrijven die willen publiceren als individuen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de rijke geschiedenis van de krant.

Word lid van de groeiende gemeenschap van bedrijven die profiteren van het gebruiksvriendelijke platform en het ongeëvenaarde gemak van Waardervol.

Ontketen het potentieel van uw bedrijf en maak verbinding met de regio Haarlem via de gratis bedrijfspublicaties van Waardervol.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden met Waardervol!

Bekijk website

SAMENWERKINGEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Bekijk hier meer van onze ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

JavaScript frameworks de fundering van webapplicaties

05.09.2023

Lees meer

Voors en tegens van het ontwikkelen van software op maat

21.08.2023

In het digitale tijdperk krijgen bedrijven de kans om activiteiten te stroomlijnen, klantervaringen te verbeteren en een concurrentievoordeel te behalen door het gebruik van softwareoplossingen. Als het gaat om het voldoen aan specifieke organisatorische...

Lees meer

Vendor lock-in

07.08.2023

Als je begint met het bouwen van je bedrijf, dan is IT vaak niet hetgene waar je druk om wilt maken. Email hosting, website hosting, misschien het hosten van een eigen web applicatie, dat kost allemaal veel tijd en energie

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top