LTSRecycling.com

LTSRECYCLING BOUWT EEN RECYCLINGFABRIEK IN HET VK OM EEN DUURZAME AUTOMOBIELINDUSTRIE AAN TE DRIJVEN


Opdrachtgever

Justin Michau

Expertises

Continue ontwikkeling & verbetering
Ontwerp
Webdesign
Strategie voor productontwikkeling
Bruikbaarheid
Web ontwikkeling

Technology

Over case

Welkom bij LTS Recycling - baanbrekende Britse recyclingfabriek voor lithium-ionbatterijen!

LTS Recycling loopt voorop bij het opzetten van een geavanceerde recyclingfabriek in het VK, die zich toelegt op het recyclen van materialen uit lithium-ionbatterijen. Onze missie is geworteld in de principes van "Reduce, Reuse, Recycle", aangezien we een cruciale rol spelen bij het bevorderen van de overgang naar hernieuwbare energiebronnen, met name met de snelgroeiende markt voor elektrische voertuigen (EV's) en hybride auto's.

Door gebruikte EV-batterijen lokaal te recyclen, optimaliseert LTS Recycling de toeleveringsketen voor grondstofproductie op een circulaire en duurzame manier. We zijn toegewijd aan het koesteren van een groenere toekomst door te zorgen voor een verantwoord beheer van batterijafval en het bevorderen van een schoner milieu.

Bij 4BIS is het onze visie om een gebruiksvriendelijke website te creëren die bezoekers waardevolle inzichten biedt in de baanbrekende initiatieven van LTS Recycling. Hier kunt u het belang ontdekken van het recyclen van lithium-ionbatterijen, onze inzet voor duurzame praktijken en onze belangrijke bijdragen aan de sector van hernieuwbare energie.

Door te kiezen voor ons 4BIS CMS-systeem garanderen we een naadloze en efficiënte workflow, waardoor we een meeslepende online ervaring kunnen bieden aan bezoekers die LTS Recycling op grotere schaal willen ondersteunen.

Doe mee met onze missie om een revolutie teweeg te brengen in recycling en duurzame energieoplossingen te omarmen. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een duurzamere toekomst.

Steun LTS Recycling en maak deel uit van de beweging naar een groenere toekomst!

Verken onze website en leer meer over de impact van het recyclen van lithium-ionbatterijen.

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

Digital Economy Hub

qhse-app-safety

qhse-app

quotemanager

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top