Sofun motortoers.nl

Lekker toeren over glooiende heuvels en uitgestrekte bossen


Opdrachtgever

SoFun Motortoers

Expertises

Ontwikkelingsstrategie
Ontwerp
Webdesign
Ecommerce
Gebruikersgemak

Technology

Over case

Ontdek adembenemende motorreizen door heel Europa met Sofun Motortours!

Welkom bij Sofun Motortours, jouw go-to webshop voor ongelooflijke motoravonturen door heel Europa. Of je nu een solo-rijder bent of deel uitmaakt van een groep, we hebben voor jou onvergetelijke reizen op maat gemaakt om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Twee jaar geleden zocht Sofun Motortours onze expertise om hun website te vernieuwen en sindsdien hebben ze een opmerkelijke groei doorgemaakt. Om gelijke tred te houden met hun groeiende aanbod en om de klantervaring te verbeteren, was het tijd voor een aantal moderne upgrades.

Een van de primaire doelen was het optimaliseren van het bestelproces, waarin alle extra opties die ze nu en in de toekomst wilden bieden, konden worden ondergebracht. Na grondig overleg hebben we besloten om een nieuwe module te implementeren met behulp van React, een van onze favoriete JavaScript-bibliotheken. Met React verzamelen we efficiënt alle benodigde informatie en sturen deze naadloos naar de backend van de website via AJAX-oproepen. De backend, mogelijk gemaakt door Woocommerce, verwerkt effectief alle extra informatie, zodat elke bestelling compleet en nauwkeurig is.

Voor hun webshop gebruikte Sofun Motortours Woocommerce in combinatie met een speciaal aangepaste wootours. Ze hadden echter meer functionaliteit nodig om aan hun veranderende behoeften te voldoen. Om dit aan te pakken, hebben we een veelzijdige widget ontwikkeld met behulp van React, waarin alle vereiste functies zijn verwerkt. Deze innovatieve widget vervangt niet alleen het selectieproces in Woocommerce, maar is ook ontworpen om toekomstige uitbreidingen voor extra opties mogelijk te maken.

Bij Sofun Motortours zetten we ons in voor het leveren van een naadloze en meeslepende boekingservaring, waardoor rijders in staat worden gesteld om aan de reis van hun leven te beginnen. Onze passie voor motorfietsen en liefde voor het verkennen van de schilderachtige landschappen van Europa drijft ons om het best mogelijke platform voor onze gewaardeerde klanten te creëren.

Begin je volgende avontuur met Sofun Motortours en ervaar de sensatie van de open weg als nooit tevoren. Vertrouw op onze gebruiksvriendelijke website en geavanceerde technologie om de perfecte motorreis voor je te plannen.

Boek nu uw droommotorreis en laat u door de wind door de adembenemende landschappen van Europa leiden met Sofun Motortours!

Bekijk website

DIT ZIJN DE BUSINESS CASES DIE GEBRUIK MAKEN VAN DEZE TECHNOLOGIE

software ontwikkeling

StyleVCard

software ontwikkeling

AffiliateMNGR

software ontwikkeling

AccountGenie

Samenwerkingen waar we trots op zijn

Bekijk hier meer door ons ontwikkelde projecten.

Bekijk meer cases

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top