Dream Big. Think Lean.

Wij vinden de tech-oplossing die voor jou werkt

Kies een lean aanpak om de waarde die jouw aanbod aan jouw klanten biedt te maximaliseren 

Wij, mensen, zijn veeleisende wezens. Bij het kopen van iets, willen we de hoogst mogelijke kwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs, en in de kortst mogelijke tijd. Bedrijven die erin slagen om alle drie deze aspecten te garanderen, zullen de grote winnaars zijn van de zakelijke race. We kennen allemaal die goede oude regel: tevreden klanten maken een gezond bedrijf. Maar wat betekent het precies voor jou?

Om aan de vereisten van jouw klanten te voldoen en hun tevredenheid te optimaliseren, moet jouw onderneming flexibel en efficiënt zijn in haar activiteiten. In deze altijd verbonden wereld worden betere prestaties en marktblootstelling vooral bereikt door sterke en betrouwbare technologie. Dat is waar de Lean-filosofie over gaat: zorgen dat de waarde die aan jouw eindklant wordt geleverd, de kern blijft van ieders belangen.

Op maat gemaakte technologie

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!

Zoek uit en Kies

Er is een 4BIS Oplossing voor al je Tech Benodigdheden

Het begint allemaal met een idee, of simpelweg een wens om jouw bedrijf verder te brengen. Als tech-strategen zullen we de kloof tussen realiteit en mogelijkheid analyseren om de beste technologische oplossing te vinden voor de toekomst van JOUW bedrijf. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat we jouw belangen, waarden en merkidentiteit volledig dienen. Of het nu de implementatie van een enkele applicatie of de ontwikkeling van een verstrekkend systeem we bieden services voor web, mobiel en desktop die zijn ontworpen om als springplank te dienen om jouw bedrijf naar het volgende niveau van uitmuntendheid te helpen.

INTEGRATIES MET BUSINESS SYSTEMEN

WEB HOSTING & 4BIS CLOUD

WEBSITE DESIGN & ONTWIKKELING

BUSINESS SOFTWARE & APPLICATIES

Oplossingen & Prijzen

Gewone prijzen voor unieke producten

Onze Tech Infrastructure

Gehost bij Iron Mountain

Iron Mountain is een multinationaal bedrijf dat zich toelegt op het opslaan, beschermen en beheren van informatie op een veilige en groene manier. Alle datacenters van Iron Mountain zorgen voor hoge fysieke standaarden, ultieme gegevensbeveiliging en verbinding met een uitzonderlijk ecosysteem van netwerken over de hele wereld. Iron Mountain is toonaangevend op het gebied van energie-efficiëntie en streeft voortdurend naar het verminderen van de milieu-impact en het gebruik van 100% hernieuwbare energie.

De 4BIS-oplossingen die we ontwikkelen, kunnen hier in huis in het Iron Mountain-datacenter in Amsterdam of in een hybride cloud worden gebruikt die is verbonden tussen jouw eigen servers en onze IT-infrastructuur.

Stay tuned! Word lid van onze nieuwsbrief.