Dream Big. Think Lean.

Wij vinden de tech-oplossing die voor jou werkt

Kies een lean aanpak om de waarde die jouw aanbod aan jouw klanten biedt te maximaliseren 

Wij, mensen, zijn veeleisende wezens. Bij het kopen van iets, willen we de hoogst mogelijke kwaliteit, voor de laagst mogelijke prijs, en in de kortst mogelijke tijd. Bedrijven die erin slagen om alle drie deze aspecten te garanderen, zullen de grote winnaars zijn van de zakelijke race. We kennen allemaal die goede oude regel: tevreden klanten maken een gezond bedrijf. Maar wat betekent het precies voor jou?

Om aan de vereisten van jouw klanten te voldoen en hun tevredenheid te optimaliseren, moet jouw onderneming flexibel en efficiënt zijn in haar activiteiten. In deze altijd verbonden wereld worden betere prestaties en marktblootstelling vooral bereikt door sterke en betrouwbare technologie. Dat is waar de Lean-filosofie over gaat: zorgen dat de waarde die aan jouw eindklant wordt geleverd, de kern blijft van ieders belangen.

Op maat gemaakte technologie

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!

Zoek uit en Kies

Er is een 4BIS Oplossing voor al je Tech Benodigdheden

Het begint allemaal met een idee, of simpelweg een wens om jouw bedrijf verder te brengen. Als tech-strategen zullen we de kloof tussen realiteit en mogelijkheid analyseren om de beste technologische oplossing te vinden voor de toekomst van JOUW bedrijf. We werken samen met jou om ervoor te zorgen dat we jouw belangen, waarden en merkidentiteit volledig dienen. Of het nu de implementatie van een enkele applicatie of de ontwikkeling van een verstrekkend systeem we bieden services voor web, mobiel en desktop die zijn ontworpen om als springplank te dienen om jouw bedrijf naar het volgende niveau van uitmuntendheid te helpen.

INTEGRATIES MET BUSINESS SYSTEMEN

WEB HOSTING & 4BIS CLOUD

WEBSITE DESIGN & ONTWIKKELING

BUSINESS SOFTWARE & APPLICATIES

Oplossingen & Prijzen

Gewone prijzen voor unieke producten

Binnen een datacenter

Iron Mountain & 4BIS

Alle diensten van 4BIS worden geleverd vanuit het datacenter van Iron Mountain AMS-1 in de Waarderpolder van Haarlem. Iron Mountain is een toonaangevende leverancier van colocatie met een wereldwijde portefeuille van hyperscale-ready, strategische voorsprong en ondergrondse datacenters. Het bewezen track record van het bedrijf, risicobeperking, hoge fysieke normen en operationele efficiëntie hebben wereldwijd al meer dan 225.000 klanten – waaronder 95% van de Fortune 1000, cloud, enterprise en zeer sterk gereguleerde organisaties – overtuigd om Iron Mountain te kiezen voor al hun gegevens opslagbehoeften.

Datacenters van Iron Mountain zijn duurzaam en effenen de weg naar groenere werkwijzen door CO2-neutrale en hernieuwbare energie te gebruiken. Ze bieden uitgebreide toegang tot de providers, cloud, uitwisselingen en serviceproviders die nodig zijn voor volledige digitale transformatie. Door onze in-house IT-infrastructuur en de nauwe professionele relatie die we onderhouden met Iron Mountain, kunnen wij bij 4BIS een kwaliteit, beveiliging en snelheid van service garanderen die anders niet mogelijk zou zijn geweest .

Dankzij de ideale locatie van het datacenter midden in de “FLAP” (Frankfurt-London-Amsterdam-Parijs), een van de grootste netwerkecosystemen, is de rest van de wereld binnen handbereik.

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer