Dream, Code, Connect.


Integraties tussen business systemen

Een onderling verbonden bedrijf

Verbind al jouw IT-systemen van back-end tot front-end

 

Websites zijn meer dan alleen een visitekaartje. Ze zijn veelzijdig en kunnen communiceren met meerdere back-endsystemen. Je wilt een webshop die je kunt gebruiken om jouw producten te verkopen en die jouw voorraadsysteem automatisch achter de schermen bijwerkt, je wilt een website die communiceert met jouw CRM-systeem waarmee je een optimale klantenservice kunt bieden; je wilt een website die veranderende gegevens uit jouw database in realtime weergeeft. Echt, je hebt een website nodig die net zo levendig is als jouw bedrijf, maar het is niet altijd even zo gemakkelijk als het klinkt.

Verschillende software programmeren om op een snelle, veilige en functionele manier met elkaar te laten communiceren, kost tijd en technische vaardigheden. Dat is waar wij je kunnen helpen!

Speciaal gemaakte WP-Plugins

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide tool, maar soms wil je dat ene specifieke ding voor je website en is er geen bestaande WordPress plug-in die dat kan. Wij hebben de technische kennis om plug-ins helemaal vanaf de grond op te bouwen die precies doen wat je wilt.

Speciale integraties

Het integreren van back-endsystemen met een front-end website is als een puzzel, je moet alle stukjes bij elkaar brengen om een compleet beeld te krijgen. Het gaat allemaal om het bedenken van een logische en simpele oplossing om complexe problemen op te lossen. Gelukkig is dit precies wat we graag doen. We gaan met je in gesprek en zorgen ervoor dat we alle stukjes visualiseren voordat we aan de slag gaan en je het perfecte integratienetwerk voor je bedrijf bouwen.

Klinkt goed?