Dream, Code, Connect.


Integraties tussen business systemen

 Een onderling verbonden bedrijf

Een koppeling maken van back-end tot front-end

 

Websites zijn meer dan alleen een visitekaartje. Ze zijn veelzijdig en kunnen communiceren met een backend systeem. Je wilt een webshop die je kunt gebruiken om jouw producten te verkopen en die jouw voorraadsysteem automatisch achter de schermen bijwerkt, je wilt een website die communiceert met jouw digitaal klantenportaal waarmee je een optimale klantenservice kunt bieden; je wilt een website die veranderende gegevens uit jouw database in realtime weergeeft. Echt, je hebt een website nodig die net zo levendig is als jouw bedrijf, maar het is niet altijd even zo gemakkelijk als het klinkt.

Maatwerk software ontwikkelen om op een snelle, veilige en functionele manier met elkaar te communiceren, kost tijd en technische vaardigheden. Dat is iets waar wij je kunnen helpen!

Speciaal gemaakte WP-Plugins

WordPress is een zeer gebruiksvriendelijke en uitgebreide tool, maar soms wil je dat ene specifieke ding voor je website en is er geen bestaande WordPress plugin die dat kan. Een WordPress plugin maken vereist technische kennis maar ook ervaring in zakelijke software, aangezien je eerst erachter moet komen wat het nou precies is wat er nodig is en hoe je dat zo eenvoudig mogelijk kan oplossen. Wij hebben de technische kennis om een WordPress plugin helemaal vanaf de grond op te bouwen die precies doet wat je wilt maar ook om een bestaande WordPress plugin aan te passen naar wat jij nodig hebt.

Speciale integraties

Het integreren van een backend systeem met een front-end website is als een puzzel, je moet alle stukjes bij elkaar brengen om een compleet beeld te krijgen. Het gaat allemaal om het bedenken van een logische en simpele oplossing om complexe problemen op te lossen. Gelukkig is dit precies wat we graag doen. We gaan met je in gesprek en zorgen ervoor dat we alle stukjes visualiseren voordat we aan de slag gaan op die manier houden we het maatwerk software ontwikkeling proces zo eenvoudig mogelijk.

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer