Dream, Code, Perform.


Maatwerk Software & Applicaties Ontwikkeling

software ontwikkeling op maat, webapplicatie laten bouwen, maatwerk software ontwikkeling 

 

Voor een groeiende onderneming

Laat software en applicaties bouwen om het groeien van jouw bedrijf te ondersteunen 

Soms maakt het niet uit hoe hard je medewerkers werken, routine en administratieve taken hebben de neiging het over te nemen ten koste van belangrijkere, winstgevende zaken. Software ontwikkeling biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid tijd en energie die je besteedt aan ondersteunende functies drastisch te verminderen en optimaliseren. Zoals facturatie, inventaris beheer, offerteaanvragen en/of de communicatie er omheen af te handelen . Het geeft ons de kans om te concentreren op datgene waar we goed in zijn.

Met zakelijke software op maat bedoelt men vaak een verzameling computerprogramma’s die door bedrijven worden gebruikt om specifieke bedrijfsfuncties uit te voeren, om de productiviteit en de prestaties te verhogen. Als een software ontwikkeling bedrijf krijgen we de afgelopen paar jaar veel meer aanvragen om de exclusieve, gespecialiseerde software en webapplicaties te laten bouwen of vernieuwen. Schaalbare software oplossing kan makkelijk specifieke behoeften van elke individuele onderneming voldoen.

Van managementsoftware tot database

Welke oplossing heeft jouw bedrijf nodig?

4BIS ON-DEMAND

Laat ons weten wat je van een software oplossing verwacht en welke business process je wil automatiseren. Daarna kunnen wij jouw het het juiste advies geven zodat je bedrijf future-proof wordt.

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

DASHBOARDS

Onze maatwerk software is een op zichzelf staande oplossing. We bouwen geïntegreerde aanpasbare dashboards om jouw belangrijkste prestatie-indicatoren, KPI’s en andere bedrijfsgegevens op een visuele manier te volgen, analyseren en weer te geven. Onze dashboards zijn verbonden met jouw bestanden, services en software-interfaces en bieden zo gecentraliseerde monitoring van de prestaties in realtime.

QUOTE MANAGER 2.0

We bieden ook off-the-shelf software die communicatie met en tussen verschillende bedrijfsomgevingen mogelijk maakt. Een voorbeeld, QuoteManager, dat we intern hebben ontwikkeld om de communicatie tussen klanten, serviceproviders en het team intern te makkelijker en overzichtelijker te maken.

Het concept is eenvoudig: de gebruiker maakt een offerte om een offerteaanvraag te beantwoorden. De QuoteManager-interface schrijft de offerte een uniek volgnummer toe en maakt een offertemap in een gedeelde mailbox, waar andere gebruikers toegang hebben tot de offerte en wijzigingen kunnen aanbrengen. Dit centraliseert informatie en versnelt het follow-upproces als een offerte een project wordt. QuoteManager is geïntegreerd met Microsoft’s Office365 en opslagsystemen zoals Dropbox of 4BIS Cloud en bevat een configuratie interface voor het aanpassen van sjablonen.

Nextcloud

De volgende generatie bestandsopslag

Nextcloud is opensource-software voor bestandshosting services. Met Nextcloud kan 4BIS je jouw eigen, zelfgehoste bestandsshare-platform bieden: in de 4BIS-Cloud.

Wat is het? Net als met Dropbox kunnen gebruikers gedeelde bestanden uploaden, openen, synchroniseren en downloaden via hun 4BIS-cloudaccount. In tegenstelling tot Dropbox hebben we naast een volledige cloud oplossing ook een hybride oplossing gebouwd: al jouw bestanden worden binnen de 4BIS infrastructuur gehost, op onze eigen serverruimte in het datacenter van Iron Mountain en eventueel op jouw locatie. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld Dropbox betaal je naar gebruik, niet per gebruiker. 

Voordeel? Jouw bestanden zijn beveiligd en gecodeerd, weg uit de openbare cloud en je weet te allen tijde precies waar ze zich bevinden.

Zoek je een software bedrijf

of geïntegreerd software oplossing ?

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer