4BIS SEO optimalisatie & Google Ads Beheer  


Zorgeloze advertenties & geoptimaliseerde websites

ZOnder zorgen alles geoptimaliseerd krijgen?

4BIS SEO optimalisatie

Iedereen heeft wel van het woord SEO gehoord. SEO ook wel Search Engine Optimalisation genoemd is het optimaliseren van je website zodat hij zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt. Nu denk je natuurlijk ik wil ook zo hoog mogelijk komen zodat er zoveel mogelijk mensen naar mijn website komen. Maar waar te beginnen… Er zijn meerdere gebieden op het vlak van SEO optimalisatie maar wij ons op focussen is technische SEO optimalisatei

Technische SEO optimalisatie is nog helemaal niet zo makkelijk er komt een hoop bij kijken. Daarom bieden wij bij 4BIS een SEO Optimalisatie abbonement aan. Waar wij een complete controle van de site uitvoeren en kijken op welke punten er verbetering te halen valt.

In de eerste controle kijken we onder andere naar de volgende punten

 • snelheid van de website
 • ssl certificaat
 • heeft de site breadcrumbs
 • structuur van de pagina
 • locatie gegevens
 • zijn er genoeg cross-link op de site
 • is er een blog aanwezig

Wil je meer weten over SEO en alles wat er bij komt kijken? Lees dan ons artikel over SEO optimalisatie.

Na de controle krijg je van ons een lijst met verbeter punten. Het belangrijkste van technische SEO optimalisatie is dat het een marathon is geen race. Je zal niet van de een op de andere dag bovenaan op de zoeklijsten staan maar we gaan samen met jou maandelijks verbeteringen aanbrengen zodat je week na week steeds een stukje hoger komt maar daar ook blijft. SEO optimalisatie is een continue traject waar maandelijks aan gewerkt zal moeten worden maar wel een traject die zich dubbel en dwars terugverdiend.

Bij ons abbonement krijg je maandelijks een rapport waar je de volgende zaken in krijgt

 • de bezoekersaantallen en kliks voor die maand
 • een inventarisatie van zoekwoorden die relevant zijn voor je site
 • een lijst met zoekwoorden om te verwerken in artikelen en content stukjes
 • en controle van zoekwoorden en meta omschrijvingen van pagina’s op je site

en een uitgebreid advies op welke gebieden winst is te behalen. Ook zit er in ons maandelijks abonnement 15 min support waar we kleine textuele aanpassingen kunnen doen zodat zoekwoorden op de juiste plek staan.

Wij bieden 2 pakketten aan

Wij hebben er bewust voor gekozen geen content pakketten aan te bieden niet omdat we dit niet belangrijk vinden maar onze filosofie is niemand kent zijn eigen bedrijf beter dan jijzelf. Mocht je toch ook opzoek zijn naar content schrijvers wij werken samen met een aantal partners die voor de alle bedrijfstakken goede daadkrachtige content kunnen schrijven.

Kom je er niet uit met je advertenties?

4BIS Google Ads Beheer

Wil je jou product/ website of winkel nou een extra boost geven of wil je je website extra onder de aandacht brengen dan kom je al snel uit op advertenties. Maar Google is tegenwoordig zo ingewikkeld geworden dat je eerst 1 maand bezig bent om alles uit te zoeken voorat je uberhaubt je eerst advertentie live zet.

En heb je dat eindelijk voor elkaar dan blijkt er ook nog een hele strategie achter te zitten. Gelukkig voor jou zijn wij hier experts in en kun je bij ons een maandelijks abonnement afsluiten waarbij wij jou advertenties optimaliseren en zo inrichten dat jou doelgroep specifiek getarget wordt.

Wij evalueren dan maandelijks hoe jouw advertentie campagne het doen en tweaken en updaten hem zodat het helemaal gestroomlijnd loopt.

Wij hebben hier ook een aantal mogelijkheden in die afhangen van het budget

Klaar met de zorgen?

Bestel nu je SEO en Google Ads Abonnement

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer