Software moderniseren & Software Optimaliseren.


Focus op  de groei van je bedrijf

en niet op de IT-issues.

Maak je software future proof

Je hebt gekozen voor software ontwikkeling op maat om je business processen te optimaliseren en om je bedrijf te laten groeien. Je hebt gekozen om software te laten maken voor jouw bedrijf en niet om je bezig te houden met IT-problemen. 

 Er komt een tijd dat de software die voor jouw bedrijf gemaakt is niet meer meewerkt aan de groei van uw bedrijf. Dit betekent niet dat u een nieuw pakket moet kopen het betekent dat uw ICT oplossing toe is aan vernieuwing. Dan is het tijd om te kiezen voor software modernisering  of optimalisatie van je ict portaal. Ook kunnen wij helpen jouw API-koppelingen, klantportaal, webservices of webwinkels future-proof te maken.

Wij zetten jouw legacy code om tot gebruiksvriendelijke moderne en schaalbare applicaties met gebruik van de laatste software technologieën.

Software moderniseren & Software Optimaliseren

  • Monoliet architectuur naar SaaS of microservices
  • Voorkomen van software deprecation en uitfasering van bibliotheken
  • Voorkomen van software knelpunten en applicatie bottlenecks
  • Herbouwen in fases
  • Code refactoring
  • UI refactoring
  • SOAP naar RESTful
  • XML naar JSON

Is het tijd om je software te updaten?

Een verouderd softwareproduct brengt veel problemen zich mee. Voorkom hoofdpijn door tijdig je software te upgraden want technologieën worden vervangen, bibliotheken worden vernieuwd, ontwikkelings talen gaan naar nieuwe versies. Heeft je IT-afdeling of leverancier gebrek aan kennis? Zijn verbeteringen niet snel genoeg doorgevoerd. Heb je specialistische kennis nodig? Last van een verouderde gebruikersinterface? Of heb je problemen met de snelheid of met de schaalbaarheid? 

Wij lossen al je ICT problemen op en zorgen ervoor dat je bedrijf weer gaat groeien, zo simpel is het.

Je software is je concurrentie voordeel.

Blaas nieuw leven in je webshop, klanten portaal, webservice, online platform, webportal of maatwerk software.

We kennen veel ondernemers, innovatiemanagers en startup founders. En ICT-problemen is een veel voorkomende reden dat ze niet voldoende rendement leveren. Wij hebben de kennis en ervaring hoe we IT-problemen kunnen overwinnen en belangrijker kunnen voorkomen. Ons ICT team ondersteund jouw ambities en helpt jou met het realiseren van jou business ideeën.

Wij bouwen, renoveren en bouwen jouw software op de juiste manier om, zodat je je kan focussen op de groei van je business.

nieuwe generatie software

Hoe kan ik software moderniseren?

Ten eerste doen we een revisie van de stand van zaken en brengen we de pijnlijke punten rondom de bestaande oplossingen in beeld. In sommige situaties is genoeg om de look-and-feel een opknapbeurt te geven, die noemen we UI refactoring. Dit kan ervoor zorgen dat je maatwerk software beter te gebruiken is en er lekker modern uit ziet.

Daarna maken we een roadmap en een plan voor een toekomstbestendige oplossing. We proberen onze oplossingen altijd zo duurzaam mogelijk te maken voor je bedrijf. Want met 4BIS Innovations heb je niet een leverancier, maar een ICT partner. Dus als we met minimale inzet een deel van het probleem direct kunnen oplossen dan zullen we dat doen op die manier kan je bedrijf direct weer verder groeien. Dat betekend dat we meer tijd kunnen besteden om grondige vernieuwing te implementeren.

Soms is code zo verouderd,  ontbreekt het aan schaalbaarheid en/ of performance. Dan gaan we code refactoring doen en zorgen we ervoor dat jouw software nog jaren meegaat. Meestal gaat refactoring parallel met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit zodat jouw bedrijf ten alle tijden blijft groeien.

Soms is de software oplossing die gebruikt wordt binnen je bedrijf meer te redden en moeten we je maatwerk software in delen herbouwen. We zijn voorstander van de lean approach en zullen we een gefaseerde herbouw van je software doen. Op die manier kunnen we de risico’s verminderen en betere continuïteit bieden voor je software.

Wij kunnen er samen voor kiezen om je bedrijf helemaal laten te laten bloeien door legacy software in een SaaS oplossing te transformeren. Op die manier hebben we bedrijven geholpen nieuwe markten in te stappen en concurrentie voordelen te vinden in hun eigen software. 

Zoek je een software bedrijf

of geïntegreerde software oplossing ?

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer