Focus op de groei van je bedrijf en niet op de IT-issues

Je hebt gekozen voor software ontwikkeling op maat om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en om je bedrijf te laten groeien. Toegepaste software die jouw en je onderneming ondersteunen en waarbij je je niet meer bezig hoeft te houden met IT-problemen.
Er komt een tijd dat de software die voor jouw bedrijf gemaakt is niet meer meewerkt aan de groei van je bedrijf. Dit betekent niet direct dat je een nieuw pakket moet kopen, het betekent dat de ICT oplossing toe is aan vernieuwing. Dan is het tijd om te kiezen voor software modernisering of optimalisatie van je ICT portaal. Bij 4BIS kunnen wij helpen jouw API-koppelingen, klantportaal, webservices of webwinkels future proof te maken.

Maak je software future proof

Bij 4BIS zetten we jouw legacy code om tot gebruiksvriendelijke moderne en schaalbare applicaties met het gebruik van de laatste software technologieën:

  • Monoliet architectuur naar SaaS of microservices
  • Voorkomen van software deprecation en uitfasering van libraries
  • Voorkomen van software knelpunten en applicatie bottlenecks
  • Herbouwen in fases
  • Code refactoring
  • UI refactoring
  • SOAP naar RESTful
  • XML naar JSON

Is het tijd om je software te updaten?

Een verouderd softwareproduct brengt veel problemen met zich mee. Voorkom hoofdpijn door tijdig je software te upgraden want technologieën veranderen in een snel tempo, bibliotheken worden vernieuwd, ontwikkelingstalen gaan naar nieuwe versies. Zit je IT-afdeling of leverancier hier niet bovenop? Heb je last van een verouderde gebruikersinterface? Of heb je problemen met de snelheid of met de schaalbaarheid? Bij 4BIS lossen we deze ICT problemen op en zorgen ervoor dat je bedrijf weer gaat groeien, zo simpel is het.

Je software is je concurrentie voordeel

Blaas nieuw leven in je webshop, klantenportaal, webservice, online platform, webportal of maatwerk software. We kennen veel ondernemers, innovatiemanagers en startups. En ICT-problemen is een veel voorkomende reden dat ze niet voldoende rendement leveren. Bij 4BIS hebben we de kennis en ervaring hoe we IT-problemen kunnen overwinnen en belangrijker nog; kunnen voorkomen. Ons developers team ondersteunt jouw ambities en helpt met het realiseren van jouw business ideeën.

Hoe kan ik software moderniseren?

Stap 1.

Ten eerste doen we een revisie van de stand van zaken en brengen we de pijnlijke punten rondom de bestaande oplossingen in beeld. In sommige situaties is genoeg om de look-and-feel een opknapbeurt te geven, dit noemen we UI refactoring UI staat voor User Interface). Dit kan ervoor zorgen dat je maatwerk software beter te gebruiken is en er aantrekkelijk en modern uitziet.

Stap 2.

Daarna maken we een roadmap en een plan voor een toekomstbestendige oplossing. We proberen onze oplossingen altijd zo duurzaam mogelijk te maken voor je bedrijf. Want met 4BIS heb je niet een leverancier, maar een ICT partner. Dus als we met minimale inzet een deel van het probleem direct kunnen oplossen dan zullen we dat doen. Op die manier kan je bedrijf direct verder groeien. En dat betekent dat we meer tijd kunnen besteden om grondige vernieuwing te implementeren!

Code refactoring

Soms is code zo verouderd, het ontbreekt aan schaalbaarheid en/ of performance. Dan gaan we code refactoring doen en zorgen we ervoor dat jouw software nog jaren meegaat. Meestal gaat refactoring parallel met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit zodat jouw bedrijf ten alle tijden blijft groeien. Soms is de software oplossing die gebruikt wordt binnen je bedrijf niet meer te redden en moeten we je maatwerk software in delen herbouwen. Bij 4BIS zijn we voorstander van de lean approach en zullen we een gefaseerde herbouw van je software doen. Op die manier kunnen we de risico’s verminderen en betere continuïteit bieden voor je software.
Samen kunnen we er voor kiezen om je bedrijf helemaal te laten (op)bloeien door legacy software in een SaaS oplossing te transformeren. Op die manier hebben we bedrijven geholpen nieuwe markten in te stappen en concurrentie voordelen te vinden in hun eigen software.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top