Dream, Cloud, Repeat.  


Web Hosting en 4BIS Cloud

Het nieuwe thuis VOOR jouw website

Dé keuze bij uitstek als plek op het wereld wijde web

Lanceer je een nieuwe website of webwinkel en wil je jezelf de kopzorgen besparen om het te onderhouden, nadat deze live is? Heb je genoeg fouten en bugmeldingen en andere technische problemen gehad? Wil je jouw bedrijf naar een snellere, veiligere, meer kwalitatieve en over het algemeen goedkopere IT-omgeving brengen?

Het antwoord: 4BIS Hosting. Als professionele webhost en domeinnaam registrar, bieden wij premium hostingdiensten en een hoge connectiviteit voor een ultiem gebruikerscomfort.

We bieden verschillende WordPress Pro hostingpakketten aan. Het instap-hostingpakket kost je 10€ per maand (of 25€ voor webwinkels) en omvat onder andere:
• https-domein gehost op het WordPress Content Management System. Het kan een eigen domein zijn, een domein dat wij hebben geregistreerd, of een standaard domein bijvoorbeeld jouwbedrijf.4bis.nl; in alle gevallen wordt het beveiligd met een SSL-beveiligingscertificaat van minimaal 2048 bits.
• toegang tot WordPress premium plugins en premium thema’s voor extra functionaliteit.
• Managed hosting: wij zorgen voor server updates, cachebeleid en al het algemeen onderhoud van de infrastructuur waar jouw website staat. Dit stelt ons in staat om een ​​hostingservice te garanderen die grote hoeveelheden verkeer op jouw website ondersteunt. Geen angst voor storingen!
• 3 e-mailboxen tot 1 GB.

Als je verder wilt gaan met jouw samenwerking met ons, bieden we ook high-end hostingpakketten aan waarbij we nauwer betrokken zijn bij het beheer van jouw website. Dit betekent dat we continue technische ondersteuning kunnen bieden buiten de serverinfrastructuur, we kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het configureren van plugins of werken aan de reactiesnelheid van jouw site, we kunnen jou advies en begeleiding bieden over technische SEO, enz.

Ten slotte is onze eigen cloudoplossing, de 4BIS-cloud, een door 4BIS gehoste cloudopslagruimte die je zowel zelfstandig kan gebruiken, als binnen jouw hostingpakket. Welke je ook kiest, je betaalt voor hoeveel gebruikt. We brengen nog steeds enige verbeteringen aan – wat is het leven als niet een eeuwige leercurve – en het zal zeer binnenkort de extra mogelijkheid hebben om je kalender, e-mails, contacten op je telefoon of computer te synchroniseren. We hebben de 4BIS-cloud ontwikkeld met de open source-software Nextcloud, waarover je hier meer kan lezen.

WORDPRESS PLUGINS & THEMAS

Kies de juiste tools voor jouw website om deze soepel te laten lopen en om het visueel verbluffend te laten zijn. Hier is een voorbeeld van de favoriete plug-ins en thema’s van onze klanten.

DIVI Thema


De ultieme visuele paginabuilder met drag and drop functionaliteit, responsieve stijlen op jouw hele website. 

Ninja Forms Manager plugin


Tool voor het maken van formulieren voor een efficiënte call-to-action.

Smush Pro plugin


De snelste, makkelijkste en best presterende afbeelding compressie plugin. 

BeTheme


Grootste multifunctionele thema om elk type website te bouwen.

Google Tag Manager plugin


Beheer en implementeer analytische tags om clicks bij te houden en het gedrag van jouw bezoekers op jouw website te monitoren.

SVG support plugin


Gebruik SVG-afbeeldingen op jouw website voor een ultra responsief ontwerp.

Extra thema


Een tijdschriftthema speciaal voor bloggers en online publicaties, mogelijk gemaakt door de Divi-bouwer.

The Events Calendar PRO plugin


Promoot jouw terugkerende evenementen, locatie en organisator, voeg aangepaste kenmerken en nieuwe widgets toe.

Defender plugin


Houd jouw site veilig voor spam en hackers.

Avada thema


Een krachtig ontwerptool.

WooCommerce plugin


De ultieme plug-in voor webwinkels: verkoop fysieke en digitale goederen in alle soorten en maten.

WPML Multilingual plugin


Spreek de taal van jouw klanten en maak een meertalige website. [Opmerking: deze plug-in is niet inbegrepen in het instap-hostingpakket].

Als je een stapje verder wilt gaan, bieden we ook high-end hostingpakketten waarbij we nauwer betrokken zijn bij het beheer van jouw website. Dit betekent dat we continue technische ondersteuning kunnen bieden die verder gaat dan alleen de serverinfrastructuur. We kunnen je bijvoorbeeld helpen met de configuratie van de WordPress-plugins of de optimalisatie van de reactievermogen van jouw site, we kunnen je advies en begeleiding geven bij het verbeteren van jouw technische SEO, enz. We schrijven ook graag nieuwe plugins voor je als WordPress nog geen specifieke functionaliteit biedt die je zoekt voor jouw website. Neem contact met ons op om de opties te bespreken!

Al 150+ websites vertrouwen op 4BIS Hosting

NAAST HOSTING GEVEN WE JE EEN COMPLEET NETWERK

Met 4BIS naar jouw eigen cloud of online communicatiesysteem

De 4BIS-cloud is een hybride cloud opslagruimte – die zowel op onze servers als die van jou wordt gehost – die je ofwel op zichzelf kan gebruiken, of als onderdeel van jouw hostingpakket. Het werkt op dezelfde manier als bekende platformen zoals Dropbox, dat wil zeggen dat via de 4BIS cloud je bestanden kan uploaden, wijzigen, delen en downloaden. Maar het biedt je ook enkele extra voordelen: je weet op elk moment waar jouw gevoelige bedrijfsinformatie wordt opgeslagen, weg van de openbare cloud. Daarnaast betaal je naar gebruik, niet per gebruiker. We brengen nog steeds verbeteringen aan – wat is het leven als niet een eeuwige leercurve – en het zal zeer binnenkort de extra mogelijkheid hebben om je agenda’s, e-mails, contacten hierop te synchroniseren… We hebben de 4BIS-cloud ontwikkeld met de open source software van Nextcloud.

4BIS Telecom is de cloud-based telefoon en fax centrale welke de bereikbaarheid van jouw onderneming naar het volgende niveau brengt. Vergeet dure telefoonlijnen en verwelkom het tijdperk van bellen, altijd en overal. Wil je elke dag de mooie stemmen van al je collega’s horen, zelfs je collega’s die aan de andere kant van de wereld werken? Met 4BIS Telecom kan jij wereldwijd bellen tegen zeer betaalbare tarieven. Bezoek de 4BIS Telecom-website voor meer informatie.

 

Blijf lezen