Eén droom, één website, 

één webwinkel


Website Design en Web Ontwikkeling, e-commerce, 

WordPress webbureau

 

Maak jouw aanbieding op de juiste manier online zichtbaar

Ontvang vandaag nog jouw nieuwe moderne, geweldige website!

Een website is een zeer belangrijke troef voor elk bedrijf. Het maakt je niet alleen beter zichtbaar en bereikbaar voor jouw klanten, het is een uitgebreid en gericht communicatie-instrument dat werkt als het perfecte fysieke bewijs om jezelf te onderscheiden van jouw concurrenten. Het is jouw ‘etalage’, jouw identiteitskaart, jouw kans om jezelf als professional te vestigen. In de huidige digitale economie is een website de ultieme must-have geworden om relevant te blijven in een immer felle markt.

We gebruiken moderne technieken voor het genereren van leads bij het bouwen van jouw website of webshop om het verkeer te stimuleren en jouw conversieratio te verhogen. Dit gebeurt met volledige transparantie en met behoud van nauw contact met jou en jouw team, om consistente merkberichten en geoptimaliseerde doelgerichtheid te garanderen. Als ondernemers krijgen we zelf wat jouw bedrijf nodig heeft en zijn we gehecht aan het ontwikkelen van een website die jouw bedrijfsvisie en competentie op de meest nauwkeurige manier mogelijk weergeeft. We waarderen jouw feedback en willen iets creëren waar JIJ trots op kan zijn.

Waarom 4BIS kiezen om jouw website te ontwikkelen?

Gegarandeerde functies voor ultieme gemoedsrust

Gebruiksvriendelijk platform

Complexe technologie gemakkelijk gemaakt! Als deskundige webontwikkelaars concentreren we ons vooral op de niet-ontwerp aspecten van het bouwen van websites: het schrijven van markup en codering. We gebruiken WordPress Content Management Systeem zodat je tot jouw website toegang hebt om jouw inhoud zelf bij te werken wanneer je maar wil, met weinig moeite en alleen technische basisvaardigheden.

Functionaliteit op alle apparaten

Laten we eerlijk zijn, het meeste surfen op internet gebeurt tegenwoordig via een smartphone. Daarom is een mobiel-vriendelijke website absoluut van het grootste belang. Van een standaard webpagina tot complexe meerdere pagina’s en meertalige websites, we kunnen extra functionaliteit on-demand coderen EN we beloven dat het op alle apparaten (mobiel, tablet, desktop) zal responsive zijn. Jouw website zal er mooi uitzien en onder alle omstandigheden comfortabele navigatie bieden!

Veiligheid en Privacy

Cyberbeveiliging vormt de kern van onze service. Alle sites van onze klanten worden systematisch gemigreerd naar de beveiligde HTTPS-omgeving en we voeren regelmatig infrastructuuronderhoud uit om de maximale bescherming van onze webservers te garanderen. We controleren ook of jouw website voldoet aan de wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG).

Technische ondersteuning, wat er ook gebeurt

De websites die we bouwen zijn gemaakt om sterk en betrouwbaar te zijn, zelfs bij zeer veel verkeer. Dit is nog steeds het leven, fouten kunnen gebeuren, robots kunnen rebelleren, onze webdevelopers in Haarlem kunnen struikelen over een kabel en internet breken … het is belangrijk om voorbereid te zijn. En dat zijn we zeker. We testen en monitoren regelmatig de websites die we hosten om zoveel mogelijk problemen te voorkomen voordat ze zich voordoen. Ons reactieve team is ook altijd aanwezig om je te helpen met jouw website gerelateerde benodigdheden en met eventuele algemene technische vragen.

Inhoud, SEO en Design als een bonusdienst

We zien onze klanten graag gelukkig, daarom bieden we de optie om je ook te helpen met de inhoud en esthetiek van jouw website. In nauwe samenwerking met getalenteerde freelance grafische ontwerpers en contentschrijvers kunnen we stijlvolle, tijdloze, impactvolle websites leveren, die hoog scoren in zoekmachines en jouw ideeën vertalen in expressieve teksten en visuals.

Websites & Co

Webontwikkeling, maar niet alleen!

4BIS Innovations is niet alleen een bedrijf voor webontwikkeling en software ontwikkeling op maat. Wij zijn een team van ervarende IT-specialisten met all-around kennis op gebied van ICT en ontwikkeling. Bij ons kan je veel, veel meer krijgen dan alleen een website. Zodra jouw website of webshop klaar is, kan je het koppelen aan onze andere IT-services om de waarde ervan te verhogen en jouw bedrijf verder te stimuleren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om jouw frontend-website te integreren met jouw backend-bedrijfssystemen om jouw activiteiten beter te stroomlijnen; of je kan jouw website willen groen hosten in onze hoogwaardige 100% Nederlandse IT-omgeving; je kan ons zelfs op maat gemaakte dashboards laten bouwen die zijn geïntegreerd met Google Analytics, Google Tagmanager en Google Search Console. Als het technisch is, zullen we het doen!

Onze tech stack

Wij ontwikkelen webapplicaties met de beste software en technologie


Symfony 5


Bootstrap 4.1


PHP 7.4


Node.js


HTML & CSS


React.js


MySQL


Redis

Onze ecommerce tech stack

Wij bouwen en optimaliseren webwinkels met open source technologie


Wordpress 5.4


Woocommerce


Sylius


PimCore

Onze infra

Onze technische infrastructuur draait op de volgende technologieën


Ubuntu


NGINX


Galera Cluster


OpenVZ

Klinkt leuk?

Portfolio

OUR PRIDE AND JOY

Genoeg woorden. Bekijk zelf onze eerdere projecten! Hier zijn enkele van onze favorieten van de websites die we hebben gebouwd.