Dream, Code, Perform.


Software & Applicaties Ontwikkeling

Voor een productievere onderneming

Software en applicaties helemaal vanaf nul gebouwd om aan jouw eisen te voldoen 

Voor een productievere onderneming

Software en applicaties helemaal vanaf nul gebouwd om aan jouw eisen te voldoen 

Soms maakt het niet uit hoe hard je medewerkers werken, routine en administratieve taken hebben de neiging het over te nemen ten koste van belangrijkere, winstgevende zaken. Technologie biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid tijd en energie die je besteedt aan ondersteunende functies zoals facturatie of inventaris drastisch te verminderen. Het geeft ons de kans om te concentreren op datgene waar we goed in zijn.

Software is een verzameling computerprogramma’s die door bedrijven worden gebruikt om specifieke bedrijfsfuncties uit te voeren, om de productiviteit en de prestaties te verhogen. De vraag naar ontwikkelaars die exclusieve, op maat gemaakte software maken die aan de specifieke behoeften van elke individuele onderneming voldoet, neemt de afgelopen paar jaar aanhoudend toe.

Van managementsoftware tot database

Welke oplossing heeft jouw bedrijf nodig?

4BIS ON-DEMAND

Beschrijf ons wat jouw nieuwe software verwacht en wij zullen deze ontwikkelen om precies datgene te doen.

Laten we samen de mogelijkheden bespreken!

DASHBOARDS

Met onze software, of als een op zichzelf staande oplossing, bouwen we geïntegreerde aanpasbare dashboards om jouw belangrijkste prestatie-indicatoren en andere bedrijfsgegevens op een visuele manier te volgen, analyseren en weer te geven. Onze dashboards zijn verbonden met jouw bestanden, services en software-interface en bieden zo gecentraliseerde monitoring van de prestaties in realtime.

QUOTE MANAGER 2.0

We bieden ook off-the-shelf software die communicatie met en tussen verschillende bedrijfsomgevingen mogelijk maakt. Een voorbeeld, QuoteManager, dat we intern hebben ontwikkeld om de communicatie tussen klanten, serviceproviders en het team intern te makkelijker en overzichtelijker te maken.

Het concept is eenvoudig: de gebruiker maakt een offerte om een offerteaanvraag te beantwoorden. De QuoteManager-interface schrijft de offerte een uniek volgnummer toe en maakt een offertemap in een gedeelde mailbox, waar andere gebruikers toegang hebben tot de offerte en wijzigingen kunnen aanbrengen. Dit centraliseert informatie en versnelt het follow-upproces als een offerte een project wordt. QuoteManager is geïntegreerd met Microsoft’s Office365 en opslagsystemen zoals Dropbox of 4BIS Cloud en bevat een configuratie interface voor het aanpassen van sjablonen.

Nextcloud

De volgende generatie bestandsopslag

Nextcloud is opensource-software voor bestandshosting services. Met Nextcloud kan 4BIS je jouw eigen, zelfgehoste bestandsshare-platform bieden: in de 4BIS-Cloud.

Wat is het? Net als met Dropbox kunnen gebruikers gedeelde bestanden uploaden, openen, synchroniseren en downloaden via hun 4BIS-cloudaccount. In tegenstelling tot Dropbox hebben we naast een volledige cloud oplossing ook een hybride oplossing gebouwd: al jouw bestanden worden binnen de 4BIS infrastructuur gehost, op onze eigen serverruimte in het datacenter van Iron Mountain en eventueel op jouw locatie. En in tegenstelling tot bijvoorbeeld Dropbox betaal je naar gebruik, niet per gebruiker. 

Voordeel? Jouw bestanden zijn beveiligd en gecodeerd, weg uit de openbare cloud en je weet te allen tijde precies waar ze zich bevinden.

Zoek je een software bedrijf

of geïntegreerd software oplossing ?

Wil je meer weten

over onze andere diensten?