[waandersadvies.nl]

Dit domein is geregistreerd voor onze klantSommige van de door ons geregistreerde domeinen zijn niet in gebruik en de eigenaar van het domein kan geïnteresseerd zijn in de verkoop van dit domein.
Bent u geïnteresseerd in het kopen van dit domein? Gebruik onze domeinmakelaarservice om het domein te kopen of verkopen. Onze domeinmakelaarservice is vertrouwelijk en er worden pas kosten in rekening gebracht op het moment dat beide partijen het eens zijn over de prijs en de aankoop.
4BIS Innovations blijft domeinregistreerder voor de volgende verlengingsperiode van het domein.

Loading...

PREMIUM WEBHOSTING
VOOR ONDERNEMERS EN MKB

Premium hosting, managed hosting, domeinregistratie, domeinverhuizing, email, opslag voor bestanden en security. 4BIS levert altijd service op maat.

We bieden WordPress hosting, WooCommerce hosting met DIVI theme én premium plugins. Onze flexibele cloud oplossing is ontwikkeld om je zo veel mogelijk te ontlasten van technische zorgen en om jouw onderneming betaalbare ICT ondersteuning te bieden.

Bekijk ons aanbod

DE ICT PARTNER VOOR JOUW ONDERMENING

4BIS is het juiste startpunt voor jouw onderneming. Ons team heeft meer dan 50 jaar ervaring in hosten en onderhouden van webshops, blogs, corporate websites of webapplicaties. Met onze 24/7 monitor systemen zorgen we ervoor dat je website of webshop snel is, veilig en up-to-date. Meer dan 250 verschillende ondernemers profiteren al van onze hosting en cloud diensten.

Kom in contact

HAAL MEER UIT JOUW WEBSITE

Zoek je een betrouwbare hostingpartij om jouw website naar een snelle, veilige of goedkopere omgeving te verhuizen? Of zoek je één aanspreekpunt waar je alle technische vragen rondom je website kunt regelen? Wij maken het makkelijk, overzichtelijk en beheersbaar.

HET PROFIJT VAN EEN GOEDE WEBSITE

PREMIUM HOSTING AL VOOR 9,99 PER MAAND

Sta je op het punt een nieuwe website of webshop te beginnen? Dan zijn wij het beste startpunt voor jouw onderneming. Onze technische afdeling helpt je om direct de juiste tools te kiezen. Tools die belangrijk zijn voor een perfect werkende website of voor het inrichten van een webshop. Bedenk bijvoorbeeld eens hoeveel meer omzet een goede betalingsstructuur in je webshop kan opleveren? Je klanten bestellen makkelijker en ook meer als ze kunnen betalen zonder problemen. En wat denk je van bezoekersaantallen op je website? Als meer bezoekers snel door je website kunnen scrollen, wordt de kans groter dat ze op je website blijven en klant worden.

Daarom is Premium hosting van 4BIS ook de uitkomst voor jouw onderneming. Al voor 9,99 per maand kan jij ook profiteren van onze uitgebreide hosting services.

Vraag offerte aan

WIJ HELPEN JE VERDER_

Op zoek naar een bijzondere hosting oplossing? Ben je benieuwd naar de digitale mogelijkheden voor jouw onderneming? Wij adviseren je graag over de beste technische oplossingen (die jouw bedrijf zal versterken en verbinden).

Loading...

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top