Frequently asked questions_

Domeinnaam registreren

Gepubliceerd: 20.03.2023

Een domeinnaam kopen, maar waar begin je? Bij 4BIS Innovations hebben wij dit proces geautomatiseerd. Zo heb je gelijk na de betaling jouw eigen domein.


Kijk gemakkelijk en snel als jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Zonder nog iets in te vullen en te betalen heb je voor jezelf duidelijk als jouw domein nog beschikbaar is.


Gewenste domein beschikbaar? Dan kun je er voor kiezen een account bij ons aan te maken om aan de slag te gaan. Je vult de nodige gegevens in en het domein naar wens. Na het akkoord gaan van onze voorwaarde ben je in het bezit van een 4BIS Account waar jouw gegevens veilig in opgeslagen staan. Je kunt dan door met het aanschaven van jouw domein. Reken af met de gewenste bank en ontvang gelijk je factuur en bewijs dat je nu eigenaar bent van jouw nieuwe domein.


.nl .com .net? Er is ontzettend veel keus. Je kunt kiezen voor een land zoals .us of .de of gewoon voor .nl of .com Maar je kunt ook kiezen voor een .net of een .wiki


De prijs is afhankelijk van welke je kiest. Zo zal een .com net iets duurder zijn dan een .nl


Als je kiest voor een domein bij 4BIS betaal je per jaar. Je bent dan een jaar in het bezit van dit domein. Je kan na 1 jaar er voor kiezen langer gebruik te willen maken van het gekochte domein of er van af te zien.


Als je in het bezit bent van een domein bij ons ben je niet gelijk verplicht er iets mee te doen. Je kan het domein gewoon behouden zonder een website er op te zetten. Je kunt het domein gewoon bewaren bij 4BIS Innovations totdat je er klaar voor bent wat mee te doen.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top