Dream, Code, Innovate..

onze visie

Er is altijd een manier om technologie te verbeteren. Laten we hem vinden!

In tegenstelling tot een populair, maar verkeerd opgevat idee, zijn de grote uitvinders van deze wereld niet op een ochtend wakker geworden met een plotselinge uitbarsting van genialiteit. Innovatie is niet het verhaal van een Eureka-moment – althans, niet alleen. Het is een leercurve die jaren van hard werken, mislukkingen, twijfels en tests vergt. Het is de wil om iets te doen waar niemand ooit eerder aan had gedacht of heeft gedurfd. Het is de liefde voor risico en uitdaging. In wezen is het een droom hebben, er in geloven en de wereld om die droom heen bouwen.

Technologie is waarschijnlijk de krachtigste tool die tegenwoordig beschikbaar is voor de mens, en het potentieel om te groeien tot nog meer verbazingwekkende dingen is vrijwel oneindig. Als tech-liefhebbers is een actieve schakel in de innovatieketen zijn voor ons van groot belang. De trein naar een hightech morgen vertrekt en wij willen er in zitten.

Elk lid van het 4BIS-team wordt gedreven door een passie voor technologie die anderen helpt. Het ontwikkelen van technologische oplossingen die het leven verbeteren is niet alleen een baan voor ons, het is waarom we ‘s ochtens wakker worden. Naast de projecten van onze klanten, besteden we daarom ook tijd en energie aan het implementeren of ondersteunen van ideeën waar we volledig in geloven.

Onze belangen

Innovatie een manier van leven, door:

Samenwerking & synergie

Een goed idee is een collectief/gezamelijk idee. Elk lid van het 4BIS-team levert echt waardevolle input over alle projecten die we doen, doordat we elkaar inspireren en stimuleren geloven we dat we ons maximale potentieel beter kunnen bereiken.


Empathie & Integriteit

Technologie door mensen, voor mensen. Door ons te focussen op (echte) mensen geeft dit ons een doel. Wij vinden niets mooier dan hard werken om iets goeds voor de wereld te doen. 


Verbeelding

We hebben graag ons hoofd in de wolken, denken over een wereld die nog niet is, maar kan zijn. U begrijpt het, wij zijn hopeloze dromers.


Bewustheid & openheid

We hebben misschien onze hoofden in de lucht, maar onze voeten staan nog stevig op de grond. Bijblijven met de nieuwste tech trends, ons bewust zijn van risico’s en onze eigen limitaties, zijn erg belangrijk voor ons. Elke dag is een schooldag!

i-Finish

i-Finish is een door ons mede-ontwikkelde startup die klanten helpt met het verwijderen van on- en offline accounts voor zichzelf of hun overleden familieleden. Het i-Finish-platform is een essentiële service in onze steeds meer verbonden samenleving: het helpt identiteitsfraude voorkomen door de digitale voetafdruk van een persoon te verwijderen. Ondernemer Sander van der Meer kwam met een idee bij ons en samen hebben we de niche in de markt geïdentificeerd voordat we de technologie bouwden.

Work in progress

Betere nachtrust voor een bezorgde moeder

De iJasper app

Epilepsie en andere neurologische aandoeningen kunnen beroertes veroorzaken die onvoorspelbaar zijn en mogelijk levensbedreigend, eerlijk gezegd, de nachtmerrie van elke ouder. Wanneer je kind zo’n dergelijke ziekte heeft, wordt bedtijd altijd overschaduwd door de voortdurende zorg, de angst om je waakzaamheid te verminderen. Maar geen vader, geen moeder, zou zich ooit schuldig moeten voelen om in slaap te vallen.

Wat als we je vertelden dat er een manier is, een eenvoudige, betaalbare, betrouwbare manier om de toestand van je kind in realtime te controleren en onmiddellijk op de hoogte te worden gesteld als er een aanval wordt vastgesteld? Toen de vermoeide ouders van Jasper, 10 jaar oud en epileptisch, ons over hun situatie vertelden, besloten we alles te doen wat we konden om hun gemoedsrust terug te brengen.

iJasper is een toepassing voor digitale horloges. Jasper draagt het horloge terwijl hij slaapt, en zijn ouders worden gewekt door een alarm op hun mobiele telefoon vanuit ons cloud platform als er iets mis is. Hoewel dergelijke technologie al wordt ontwikkeld door medische organisaties, kost dit extreem veel voor de patiënten. We hebben de iJasper-app ontwikkeld om voor iedereen toegankelijk te zijn: hij werkt samen het het digitale horloge van Apple en we werken nog aan de compatibiliteit met andere apparaten.

Wij staan open voor nieuwe ideeën en partners