Maak jouw URL kleiner_

Nooit meer zorgen met te lange domeinamen

Heb je te lange URL's die naar je website linken? Lange URL's kunnen snel onoverzichtelijk worden. Met deze tool kun je jouw URL's eenvoudig verkorten.

Vul je volledige URL in. Klik daarna op de knop, en er verschijnt een kortere versie van je URL. De verkorte URL is direct klaar voor gebruik.

Deze tool is verhuist

Wegens succes hebben we deze gratis online tool verhuist naar onze partner website.seoperformance.net