Modules voor Bedrijfsefficiëntie

Onze Bedrijfssoftware oplossingen

Ontdek de gebruiksklare software modules van 4BIS Innovations die zijn ontworpen om bedrijfssoftware te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. Deze softwaremodules kunnen snel en gemakkelijk geïntegreerd worden in bestaande en nieuwe software. Onze oplossingen voldoen aan verschillende bedrijfsbehoeften, zorgen voor eenvoudige integratie en betere productiviteit.

Datatables

Beheer en toon complexe dashboards eenvoudig met onze Datatables-module. Geniet van functies zoals sorteren, filteren en pagineren voor een soepele gebruikerservaring. Een musthave voor dashboards, webportalen en webapplicaties

Slideout

Verbeter de gebruikersinteractie met onze Slideout-module, die intuïtieve uitklapbare panelen biedt voor uw webapplicaties en klantportalen. Verbeter de betrokkenheid en gebruiksvriendelijkheid moeiteloos.

Visual Builder

Maak prachtige webindelingen eenvoudig met onze Visual Builder-module. Perfect voor zowel beginners als experts, met een drag-and-drop interface voor paginadesign.

Cloudopslag Integratie

Beheer bedrijfsgegevens efficiënt over verschillende platforms met onze Cloudopslag Integratie-module. Integreer jouw bedrijfssoftware eenvoudig via onze standaard api koppelingen met Google Drive, Dropbox en NextCloud.

Office Integratie

Verbeter de samenwerking met onze Office Integratie-module, die eenvoudig integreert met Office 365, Outlook en andere productiviteitstools voor gestroomlijnde workflows.

Exact Integratie

Automatiseer uw bedrijfsprocessen met onze Exact Integratie. We kunnen Exact software integreren met uw bestaande websystemen, applicaties en workflows voor betere efficiëntie.

Geïnteresseerd in een van onze modules?

Start Vandaag Nog Jouw Project Met Ons!

Betalingsbundel

Veilige en flexibele betalingsoplossingen met onze Betalingsbundel module. Integreer met grote betalingsgateways voor betrouwbare transacties op maat van uw zakelijke behoeften.

CDN

Versnel de inhoudslevering met onze CDN-module. Zorg voor snelle toegang en betrouwbare prestaties over wereldwijde netwerken voor optimale gebruikerservaring.

Fail2Ban

Verbeter uw software beveiliging met onze Fail2Ban-module, die verdachte activiteiten detecteert en voorkomt door geautomatiseerde blokkering en dreigingsrespons.

Feedback

Stimuleer betrokkenheid met onze Feedback-module, die communicatiekanalen en bruikbare inzichten biedt om de gebruikerservaring en bedrijfsresultaten te verzamelen en verbeteren.

Live Meldingen

Blijf in real-time op de hoogte met onze Live Meldingen module. Houd uw team en klanten direct op de hoogte, waardoor samenwerking en reactievermogen verbeteren.

Documentgeneratie

Stroomlijn de documentcreatie en distributie met onze Documentgeneratie-module. Geef uw team de mogelijkheid tot professionele documentproductie en eenvoudige samenwerking.

Alles-in-één E-commerce Webshop Module

Onze webshop module is ontworpen om de operaties van uw online winkel te stroomlijnen en de klantervaring te verbeteren.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top