Het 4BIS team

Ons verhaal

Onze technologie brengt resultaten, onze mensen maken het verschil!

Het 4BIS avontuur begon in 2014, toen onze oprichters Max en Edwin besloten hun technologie- en ondernemerstalent goed te gebruiken en iets te creëren dat andere bedrijven positief zou beïnvloeden. Vandaag de dag zijn we goed op weg om juist dát te bereiken, met steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen die 4BIS kiezen als hun IT-partner.

Tech aficionados overdag en dromers gedurende de nacht. We zijn een jong en internationaal team dat wordt gedreven door koffie en plezier. Niet de reguliere IT-providers, maar een familie van ambitieuze, tech-liefhebbende professionals die samen één visie delen: innovatie drijft de wereld.

Onze passie, samenwerkingen en harde werk vertalen veelbelovende ideeën naar een waardevolle verandering.

Wie zijn wij?

Meet our IT-crowd

Max

Max

Innovatie genie

Quote: “Technologie heeft de macht om de wereld te veranderen”

Hij vindt leuk: Over tech praten en ultimate frisbee spelen.

Bio: Met zijn indrukwekkende achtergrond aan studies in toegepaste wiskunde en gespecialiseerde computersystemen, zijn onuitputtelijke enthousiasme voor innovatie en vele jaren als tech- en strategiespecialist in grote bedrijven, is Max onze techgoeroe en ideeënbron.

Edwin

Edwin

Operaties koning

Quote: “Er bestaat niet zoiets als te veel koffie.”

Hij vindt leuk: Koningin Beatrix en pugs.

Bio: Trots eigenaar van een veterstrik diploma, Edwin is de definitie van een self-made man. Oprichter, mede-oprichter of partner van vele (vele!) bedrijven, hij telt zijn uren niet. Administratie, klant contact, management, noem het maar op, hij doet het. En hij codeert ook nog …

Fabian

Fabian

Tech ingenieur

Quote: “Ik joris het wel ff weg”

Hij vindt leuk: een glas Whiskey, Piraten Memes en ‘Yarrrrr’ roepen

Bio: Fabian is een techneut die 24/7 met techniek bezig is: overdag met ons, ’s nachts software-engineering studeren en zelfs vrienden helpen met het ontwikkelen van hun websites in het weekend, hij stopt dus nooit. Dit is wat wij passie noemen!

Tom

Tom

Super stagiair

Quote: “Zijn kantoren altijd zo leuk?”

Hij vindt leuk: Grappen maken en gamen.

Bio: Met slechts 16 jaar maakt onze super-stagiair deel uit van het team. Hoewel hij eerst zijn studie in IT-applicatie en media-ontwikkeling moet afmaken, leren wij hem de dingen die niet in een boek staan zodat hij ons hopelijk fulltime kan helpen zodra hij afstudeert.

Lucile

Lucile

Het Marketing meisje

Quote: “Jongens, volgens mij heb ik het internet gebroken!”

Zij vindt leuk: Schrijven en hoemmoes eten.

Bio: Als autodidact polyglot, volleerde wereldreiziger en vrolijke netwerker, de Frenchie van het team is onze communicatiedeskundige en evenementencoördinator. Creatief, klantgericht en kennis verslaafd, verliet ze haar land en haar geliefde horecabranche om een toekomst op te bouwen in de technische wereld.

Steve het Vogelbekdier

Steve het Vogelbekdier

Kantoor huisdier

Quote: “Yes I know I am cute and no, I am not a beaver, mate.” (Hij spreekt geen Nederlands).

Hij vindt leuk: Vlinderslag zwemmen en klagen over het weer.

Bio: Steve verliet zijn warme geboorteland Australië in 2016 nadat hij, op amicale voorwaarden, van zijn vrouw scheidde en door een haai werd gebeten. Hij is voor zijn eigen veiligheid naar Europa verhuisd. Hij hoopt een beroemd schilder te worden, een kantoor huisdier zijn is slechts een tijdelijke baan terwijl hij op glorie wacht.

Haarlem.Tech

4BIS is een blij lid van Haarlem.Tech de Haarlemse Startup en Innovatie Hub. Een initiatief gestart door Max en Edwin. Gelegen in het hart van de Waarderpolder in de prachtige stad Haarlem. Haarlem.Tech is een gemeenschap van succesvolle startups en freelance ontwikkelaars die samenwerken aan technische projecten en kennis delen om samen te groeien. Dit met als doel om Haarlem op de kaart te zetten als een dynamisch tech centrum in Nederland.

Partners

SIDN

4BIS is geregistreerd bij SIDN, de toezichthouder van domeinnamen in Nederland. Dit betekent dat wij als domeinnaamregistreerder de reservering en registratie van .nl-domeinnamen voor onze klanten kunnen beheren.

YoungMKB Haarlem

4BIS is een trotse partner van YoungMKB Haarlem, een actieve vereniging voor lokale startende ondernemers, verenigd door ambitie en bedrijfskennis.

SBB

We werken samen met SBB, een platform dat gemotiveerde en pientere stagiairs verbindt met bedrijven die persoonlijke ontwikkeling willen aanmoedigen en die willen deelnemen aan het beroepsonderwijs.

Kom je gedag zeggen?