Het 4BIS software team

Ons verhaal

Onze software technologieën brengen resultaten, onze mensen maken het verschil!

Het 4BIS avontuur begon in 2014, toen onze oprichters Max en Edwin besloten hun technologie- en ondernemerstalent goed te gebruiken en iets te creëren dat andere bedrijven positief zou beïnvloeden. Vandaag de dag zijn we goed op weg om juist dát te bereiken, met steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen die 4BIS kiezen als hun IT-partner.

Tech aficionados overdag en dromers gedurende de nacht. We zijn een jong en internationaal team dat wordt gedreven door koffie en plezier. Niet de reguliere IT-providers, maar een familie van ambitieuze, tech-liefhebbende professionals die samen één visie delen: innovatie drijft de wereld.

Onze passie, samenwerkingen en harde werk vertalen veelbelovende ideeën naar een waardevolle verandering.

Wie zijn wij?

Meet our IT-crowd

Max

Max

Innovatie genie

Quote: “Technologie heeft de macht om de wereld te veranderen”

Hij vindt leuk: Over tech praten en ultimate frisbee spelen.

Bio: Met zijn indrukwekkende achtergrond aan studies in toegepaste wiskunde en gespecialiseerde computersystemen, zijn onuitputtelijke enthousiasme voor innovatie en vele jaren als tech- en strategiespecialist in grote bedrijven, is Max onze techgoeroe en ideeënbron.

Edwin

Edwin

Operaties koning

Quote: “Er bestaat niet zoiets als te veel koffie.”

Hij vindt leuk: Koningin Beatrix en pugs.

Bio: Mede oprichter van 4BIS maar belangrijker trots eigenaar van een veterstrik diploma, Edwin is de go-to persoon voor alles server gerelateerd. Als de rest van het team denkt een server nodig te hebben dan heeft Edwin hem al geconfigureerd en opgezet. Zelf in zijn slaap droomt hij linux.

Thomas

Thomas

Netwerk Specialist

Quote: “As network administrator I can take down the network with one keystroke. It’s just like being a doctor but without getting gooky stuff on my paws.”

Hij vindt leuk: Mountain biken, gamen & geo-caching.

Bio: Thomas is de go-to person als er wat met het netwerk gedaan moet worden. Servers opspinnen, netwerken aanleggen en in zijn pauze optimaliseert hij nog even een server. Naast zijn voorliefde voor servers en geo-caching houdt hij ook nog heel erg van sporten, wandelen, mountainbiken en ook op het longboard naar werk. In zijn vrije tijd maakt hij ook nog het laatste jaar van zijn studie Technische Informatica af.

Tom

Tom

Junior Web Developer

Quote: “Zijn kantoren altijd zo leuk?”

Hij vindt leuk: Grappen maken en gamen.

Bio: Met slechts 17 jaar maakt onze super-Tom deel uit van het team. Hoewel hij eerst zijn studie in IT-applicatie en media-ontwikkeling moet afmaken, leren wij hem de dingen die niet in een boek staan zodat hij ons hopelijk fulltime kan helpen zodra hij afstudeert.

Lianne

Lianne

Junior Web Master

Quote: “Blue skies!”

Zij vindt leuk: Parachutespringen en bergen.

Bio: Net als de rest van het 4BIS-team is Lianne een bezige bij… Naast het goed gebruiken van haar talent voor webontwikkeling om ons te helpen prachtige websites voor onze klanten te bouwen, is ze ook een medisch onderzoeker aan de Universiteit Leiden en de oprichter van een succesvol skydivingbedrijf. Slaapt ze ooit? We weten het niet zeker!

Rens

Rens

Junior Backend Wizard

Quote: “Uhm ik heb weer een error”

Hij vindt leuk: Nieuwe dingen leren, knikkeren en naar de sportschool gaan.

Bio: Rens is onze nieuwe back-end wizard. Hij is bij ons begonnen als stagiair en tijdens zijn stage heeft hij al laten zien wat een talent het is op het gebied van Symfony en PHP ontwikkeling dat we hem aan het einde direct een baan hebben aangeboden. Hij moet nog anderhalf jaar school afmaken en wij tellen inmiddels de dagen af dat hij full-time voor ons aan de slag kan.

Vince

Vince

Junior Web Developer

Quote: “Nee dank je, ik drink geen koffie.”

Hij vindt leuk: Voetballen met mijn team, muziek luisteren en afspreken met vrienden.

Bio: Vince is hier gekomen voor zijn eindstage en is ondertussen geslaagd voor de opleiding Applicatie- en mediaontwikkelaar. Hij werkt nu parttime bij ons als Junior Web Developer. Daarnaast gaat hij Informatica studeren op het HBO.

Tom

Tom

Junior Front-end Developer

Quote: “Tom is de name and wordpress is his game.”

Hij vindt leuk: gamen en chillen met vrienden en house muziek luisteren

Bio: Deze man regelt grootendeels front-end webdevelopment. Zijn klanteservice is sterk maar zijn voetbal game nog sterker. hij regelt opzegging met de snelheid van het licht altijd met een doel in het zicht.

Steve het Vogelbekdier

Steve het Vogelbekdier

Kantoor huisdier

Quote: “Yes I know I am cute and no, I am not a beaver, mate.” (Hij spreekt geen Nederlands).

Hij vindt leuk: Vlinderslag zwemmen en klagen over het weer.

Bio: Steve verliet zijn warme geboorteland Australië in 2016 nadat hij, op amicale voorwaarden, van zijn vrouw scheidde en door een haai werd gebeten. Hij is voor zijn eigen veiligheid naar Europa verhuisd. Hij hoopt een beroemd schilder te worden, een kantoor huisdier zijn is slechts een tijdelijke baan terwijl hij op glorie wacht.

Haarlem.Tech

4BIS is een blij lid van Haarlem.Tech de Haarlemse Startup en Innovatie Hub. Een initiatief gestart door Max en Edwin. Gelegen in het hart van de Waarderpolder in de prachtige stad Haarlem, Haarlem.Tech is een gemeenschap van succesvolle startups en freelance ontwikkelaars die samenwerken aan technische projecten en kennis delen om samen te groeien. Dit met als doel om Haarlem op de kaart te zetten als een dynamisch tech centrum in Nederland.

Partners

SIDN

4BIS is geregistreerd bij SIDN, de toezichthouder van domeinnamen in Nederland. Dit betekent dat wij als domeinnaamregistreerder de reservering en registratie van .nl-domeinnamen voor onze klanten kunnen beheren.

YoungMKB Haarlem

4BIS is een trotse partner van YoungMKB Haarlem, een actieve vereniging voor lokale startende ondernemers, verenigd door ambitie en bedrijfskennis.

SBB

We werken samen met SBB, een platform dat gemotiveerde en pientere stagiairs verbindt met bedrijven die persoonlijke ontwikkeling willen aanmoedigen en die willen deelnemen aan het beroepsonderwijs.

Hostingwijzer

hostingwijzer.nl is een web hosting vergelijkings platform waar je verschillende hosting providers kunt vergelijken. Het doel van hostingwijzer is om hosting pakketen te ‘normaliseren’. Dat houd in dat ze de eigenschappen van hosting pakketen reduceren tot ze beter vergelijkbaar zijn.