Wie zijn wij?

Het 4BIS-avontuur begon in 2014, toen onze oprichters Max en Edwin besloten om hun technologische en ondernemende talenten te benutten en iets te creëren dat andere bedrijven positief zou beïnvloeden. Vandaag zijn we goed op weg om precies dat te bereiken, met steeds meer kleine en middelgrote bedrijven die 4BIS kiezen als hun IT-partner.

Ons Team

Wij zijn een groep innovatieve, ervaren en bekwame team. Je zult graag met ons samenwerken.


Max

Medeoprichter

Als medeoprichter, met een solide academische achtergrond in toegepaste wiskunde en gespecialiseerde computersystemen, en aanzienlijke ervaring als IT- en strategiespecialist in gerenommeerde bedrijven, neemt Max de positie in van bedrijfsstrateeg en senior softwareontwikkelaar.

Edwin

Medeoprichter

Als medeoprichter van 4BIS en een zelfstandig opgeleide specialist op het gebied van netwerken en infrastructuur, draagt Edwin niet alleen bij aan technische aspecten, maar houdt hij ook toezicht op administratieve en operationele aangelegenheden.

Tom

Senior Softwareontwikkelaar

Met een brede interesse in IT neemt Tom binnen het team een divers takenpakket op zich, waarbij zijn hoofdfocus ligt op het vervullen van de rol van all-round softwareontwikkelaar.

Rens

Senior Softwareontwikkelaar

Gedreven door een doelgerichte aanpak streeft Rens voortdurend naar kostenefficiënte oplossingen, in combinatie met zijn technische vaardigheden maakt dit hem een zeer gewaardeerd all-round softwareontwikkelaar.

Kieran

Junior Softwareontwikkelaar

Beginnend softwareontwikkelaar Kieran vervult binnen het team een cruciale ondersteunende rol, waarbij hij zich actief blijft ontwikkelen binnen het vakgebied.

Lees hier onze blogs!

Breid je kennis uit met de 4BIS Blog...

Geen veilige server verbinding: Dit zijn de meest voorkomende verbindingsfouten

kennisbank

Foutmeldingen bij het opzoeken van een website komen vaak voor. Ondanks dat ze vaak gemakkelijk op te lossen zijn, gaat dit nog vaak fout. Zo kan het liggen aan een klein foutje, maar hierdoor kan een verbindingsfout direct voorkomen. Om deze fouten...

Lees meer

Domeinnaam Verkoop Software: Zo Komt Dit van Pas

Digitale Marketing, kennisbank

Domeinnaam verkoop software is onmisbaar als je domeinen wilt verkopen. Het verkopen van domeinen is steeds populairder geworden, waarbij particuliere domeinen opgekocht worden en voor hoge winst verkocht worden. De makkelijkste manier om dit te doen,...

Lees meer

Wat is een widget?

Software-modernisering, kennisbank, React, Bedrijfssoftware

Veel mensen komen widgets tegen, maar deze zijn niet altijd duidelijk. Zoveel mensen vragen zich af: wat is een widget? Wat een widget precies is leggen wij in deze blog uit.

Lees meer

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.
Of maak gebruik van één van onze contactformulieren zodat we je zo snel en gepast mogelijk antwoord kunnen geven. We horen graag van je!

back to top