Er is een 4BIS oplossing
voor al jouw tech benodigdheden

Wat voor het ene bedrijf wonderen verricht, kan voor het andere bedrijf net niet de juiste toepassing zijn. Daarom hebben wij oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw onderneming respecteren. We werken in een positieve workflow van testen, monitoren en het verzamelen van data. Zo weten we precies wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset en aandacht voor details die ons in staat stelt om jouw doelstellingen helpen te bereiken.

Custom_

Een schaalbare software oplossing biedt de mogelijkheid om taken en functies te optimaliseren. Hierdoor houd jij meer tijd en energie over.

Blaas nieuw leven in je webshop, klantenportaal, webservice of online platform. Wij bouwen en renoveren jouw software op de juiste manier, zodat je je kan focussen op de groei van je business.

Software ontwikkeling biedt de mogelijkheid om de hoeveelheid tijd en energie die je besteed aan ondersteunende functies drastisch te verminderen en optimaliseren. Zoals facturatie, inventaris beheer, offerteaanvragen en/of de communicatie er omheen af te handelen.

Wil je jouw product, website of winkel een boost geven en extra onder de aandacht brengen? Laat je advertenties optimaliseren en zo inrichten dat jouw doelgroep specifiek getarget word. Ontvang evaluaties over hoe jouw campagnes het doen en wij tweaken en updaten hem weer zodat het helemaal gestroomlijnd loopt.

Met de zakelijke e-mail handtekening generator kan je gemakkelijk een digitale handtekening laten genereren. Bovenal kan je meerdere handtekeningen in één keer aanmaken en hoeven werknemers niet meer één voor één te worden ingevoerd.

Lees meer

QuoteManager is een online tool die de interne communicatie van jouw bedrijf stroomlijnt en de productiviteit en het comfort van je medewerkers maximaliseert door alles wat ze moeten weten over een project te centraliseren op één duidelijk, gebruiksvriendelijk platform.

Het snelle CMS-platform is door ons eigenste 4BIS team geheel op maat gemaakt zodat elke website een inhoudrijke webapplicatie kan worden. 4BIS CMS bevat alle voordelen van een content én ontwikkelaars vriendelijk CMS, wat betekent dat je in de toekomst nooit tegen limitaties aan loopt waar je dat bij andere CMS wel hebt.

Een firewall is een applicatie die beheert welk verkeer van binnen naar buiten mag en andersom. Dit doet hij op basis van vastgestelde regels. Een firewall zorgt er dus voor dat jouw pc en netwerk veilig blijven.

Lees meer

Regel 5

Lees meer

Conditiemeter is een online dashboard en monitoring systeem voor de beheerders, de maintenance engineers en het management. Specialisten kunnen jaarlijks assets conditiemeting en andere data vergelijken en continu inzicht hebben in hun assets.

Hier moet nog tekst komen.

Lees meer

Tools_

Vanuit de behoefte van onze klanten hebben we slimme software tools ontwikkelt die je kunt inzetten en helpen om jouw onderneming online te laten groeien.

Hosting_

Met hosting bieden we ruimte op onze server voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere informatie die toegankelijk is via het internet.

Niet elke webapplicatie of online oplossing heeft dezelfde webhostingomgeving nodig. We hebben ervaring met het creëren van op maat gemaakte webhostingoplossingen voor onze klanten. Centraal punt voor alle websites van een webagency is als voorbeeld dat collega's van de webagency of een marketingbedrijf eenvoudig alle klantwebsites kunnen bewerken, content kunnen verversen of marketingcampagnes kunnen starten. Of een schaalbare webapplicatie die automatisch meerdere keren voor verschillende klanten kan worden uitgerold. Met de op maat gemaakte webhostingoplossing van 4BIS kan je bedrijf sneller groeien en kan je team gemakkelijker samenwerken.

Symfony is een framework voor PHP om relatief snel duidelijke en overzichtelijke webapplicaties neer te zetten. Wij bij 4BIS bieden snelle Symfony hosting aan, vanwege het grote gebruikersgemak, makkelijk onderhoud, de enorme flexibiliteit én goede documentatie.

Ecommerce platforms hebben specifieke eisen voor hun webhosting. Bij webshops draait alles om conversie en transacties, maar ook om zoekmachineoptimalisatie, positie in zoekmachines, snelheid van de website en veiligheid. Ons team begrijpt dat maar al te goed. Daarom hebben we toegewijde webhostingoplossingen voor ecommerce voor onze klanten, die hun online bedrijf kunnen laten groeien.

Als professioneel webhoster en domeinnaam registrar, bieden wij premium Managed WordPress Hostingdiensten en een hoge connectiviteit voor een ultiem gebruikerscomfort. Geen kopzorgen meer over onderhoud van je webshop of website.

Domeinnaam is een webadres in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem waarmee web- en mailservers worden geidentificeerd op het internet. DNS zorgt er voor dat servers wereldwijd bereikbaar zijn met behulp van een eenvoudig te onthouden naam in plaats van een numeriek ip-adres.

Domeinnaam kopen

Doordat een virtual private server, ook wel een virtuele machine (VM), gebruik maakt van de capaciteiten van een fysieke server, biedt deze de gebruikers de vergelijkbare functies van een dedicated server.

De 4BIS Cloud is een hybride cloud opslagruimte – die zowel op onze servers als die van jou wordt gehost – die je ofwel op zichzelf kan gebruiken, of als onderdeel van jouw hostingpakket. Je kan er eenvoudig bestanden uploaden, wijzigen, delen en downloaden. Maar het biedt je ook enkele extra voordelen: je weet op elk moment waar jouw gevoelige bedrijfsinformatie wordt opgeslagen, weg van de openbare cloud.

Bij een digitale werkplek ligt de focus op het samenbrengen van alles wat jouw medewerkers nodig hebben om optimaal te presteren. Een virtuele plek waar medewerkers alle informatie en processen vinden die ze nodig hebben om hun werk goed uit te voeren en waar ze snel en eenvoudig kennis kunnen delen en collega's kunnen raadplegen.

Cloud_

Een veilige plek voor je gegevens, bestanden of agenda om te openen, opslaan, verwijderen en te delen. Beveiligd en gecodeerd, weg uit de openbare cloud en je weet te allen tijde precies waar alles zich bevindt.

En wat kunnen we voor jou betekenen?_

Wil je meer weten of heb je interesse? Neem dan gerust direct contact met ons op, per telefoon of via de mail.