4bistelecom.nl

Voordelig en zakelijk bellen via internet

Het project

4BIS Telecom kent de telefoniebranche als geen ander, 4bis telecom is een samenwerkingsverband tussen 4BIS Innovations & WeBrands. Hierdoor hebben we de technische kennis van 4BIS Innovations in huis en de Design en Branding kennis van WeBrands, kortom de ideale partner voor elk bedrijf. Wij hebben voor 4BIS Telecom de website gemaakt naar het design en de branding van WeBrands.

De website is in wordpress met het Divi thema gemaakt. En voor een specifieke prijsopgave hebben we een simpele React module gemaakt die eenvoudig aan de hand van het opgegeven aantal account een berekening maakt van de kosten.

Project Details

klant: 4BIS Telecom

Product:

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie

Technologieën:

Technologieën


JavaScript


Woocommerce


React.js


HTML & CSS


Bootstrap 4.1


WordPress


PHP 7.4

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!