By-Meraki.com

Be here now, because that’s all there is…

Het project

By-Meraki is een platform die meerdere wellnes retreats aanbiedt die allemaal op maat kunnen worden gemaakt, zodat jij jouw unieke pad kan volgen. Verder bieden ze ook nog gratis meditatieoefeningen om jezelf te hervinden. Als je het niets vindt om alleen te mediteren bieden
ze ook nog online of fysieke sessie. Ook kun je gezonden recepten vinden op de website.

ByMeraki products

  • ByMeraki Plant-Based Medicine
  • ByMeraki Experience
  • ByMeraki Meditations
  • ByMeraki Retreats

By-Meraki is opgericht door Vito en Shemara. Zij hebben allebei hun eigen pad gevonden in het leven en hun doel is nu om andere te helpen met het vinden van hun eigen pad.

De website is gebouwd in WordPress en moest duidelijk en overzichtelijk zijn. Ook hebben we veel gebruik gemaakt van foto’s die Vito zelf heeft gemaakt. Verder hebben we erg ons best gedaan op de SEO en hebben we onze klant tot het beste geholpen met het vertalen van hun wensen, zodat de website precies is zoals ze willen dat hij overkomt.

Vito en Shemara waren ons hier erg dankbaar voor.

 

 

Project Details

klant: By-Meraki

Product: 

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie, gebruikers gemak, web ontwerp

Technologieën: 

Technologieën


WordPress

De ontwikkeling

Voor het maken van By-Meraki kregen we een review: Wij zijn ontzettend dankbaar voor het werk dat 4Bis levert, zij begrijpen hoe een flow van een website werkt, wat belangrijk is voor de SEO en ze helpen je te vertalen wat je over wilt brengen. Van A tot Z begeleid, altijd prettige communicatie en ze doen van alles achter de schermen zodat alles up to date is. In een woord, een fantastische samenwerking! Vito en Shemara, dank je wel!

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!