cleaning-service.nl

HÉT ADRES VOOR REINIGING EN ONDERHOUD VAN UW BEDRIJF

Het project


Cleaning Service is opgericht in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot een ware specialist op het gebied van reinigen met werkzaamheden door het hele land. Ze kwamen bij ons omdat ze een nieuwe website nodig hadden die duidelijk en overzichtelijk was voor hun klanten. Zodat klanten duidelijk konden zien welke diensten ze aanbieden en er moest een pagina komen waar klanten een offerte aan konden vragen. Ook moest hij goed te vinden zijn op google. 

Project Details

Klant: Cleaning Service

Product:

Skills: Ontwerp, doorgaande ontwikkeling & verbetering, product ontwikkeling strategie, gebruikers gemak, SEO optimalisatie, web ontwerp

Technologieën:

Technologieën


HTML & CSS


Bootstrap 4.1


JavaScript


WordPress

De ontwikkeling

Voor de website hebben we eerst een overzicht gemaakt van welke diensten er allemaal werden aangeboden. Toen hebben we in samenspraak met de klant overlegd welke dingen er allemaal op de website moesten komen, hier hebben we het voornamelijk gehad over een duidelijk url structuur en het regelmatig uitbrengen van blog artikelen ten behoeve van de SEO. We hebben de website een fris clean design gegeven zodat hij lekker overzichtelijk en duidelijk is. 

Ook doen we maandelijks een SEO onderzoek voor ze waar we kijken hoe de website gepresteerd heeft ten opzichte van de maand ervoor. En maken we een overzicht van de meest gebruikte zoekwoorden in deze branche. Deze geven we door aan de klant die ze vervolgens kan gebruiken voor nieuwe artikelen en we passen sommige stukjes content voor ze aan zodat ze relevante zoekwoorden bevatten.

Technische SEO optimalisatie voor je website of webshop is nog helemaal niet zo makkelijk er komt een hoop bij kijken. Daarom bieden wij bij 4BIS een SEO Optimalisatie abonnement aan. Waar wij een complete controle van de site uitvoeren en kijken op welke punten er verbetering te halen valt.

Wil je jou bedrijf een extra boost geven of wil je je website extra onder de aandacht brengen dan kom je al snel uit op advertenties. Wij evalueren maandelijks hoe jouw advertentie campagne het doet en tweaken hem zodat het helemaal gestroomlijnd loopt. Wij hebben een aantal Google Ads abonnementen voor elke budget.

Ze kozen ons als hun IT-partner

Het is een grote eer om de gekozen IT-partner van een bedrijf te worden. We werken altijd aan de projecten van onze partners met een grote glimlach op ons gezicht. Zij hebben het gedroomd, wij hebben het gemaakt. Voor Festileaks hebben we bijvoorbeeld een online stemmensysteem ontwikkeld, waardoor bezoekers op hun favoriete festival kunnen kiezen. Het platform is nu live en volledig functioneel!

Op zoek naar een gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt dashboard om al jouw bedrijfsgegevens op een overzichtelijke plek te beheren? Wil je misschien een nieuwe bedrijfssoftware integreren met jouw website? Heb je en volledige IT-diagnose nodig? Of heb je een API nodig om jouw businesssystemen te verbinden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Waarom doe je niet wat de volgende bedrijven deden?  Vraag het aan 4BIS!

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de React Hooks serie useMemo & useCallback

Deel 4 van de ReactHooks serie! We gaan het hebben over useCallback en over useMemo. Met deze hooks kunnen we waardes of callback memoizen dit kan nuttig zijn bij zware operaties of om te zorgen dat bepaalde componenten niet altijd mee rerenderen. Zeker omdat bij kleine applicatie het vaak efficienter is om niet te optimaliseren dan wel.

Lees meer
Redux de Intro!

Redux de Intro!

Deze week een korte introductie van de 4 basisbegrippen die je nodig hebt om Redux te begrijpen. We gaan kort uitleggen hoe state wordt aangepast in een Redux Store met behulp van Reducers en Actions. En we vertellen wat al deze begrippen doen en hoe ze werken in een Redux applicatie.

Lees meer

Software ontwikkeling op maat

Hoe werkt het?

Wat wonderen doet voor het ene bedrijf kan zinloos zijn voor een ander bedrijf. Daarom hebben we oplossingen op maat die het unieke karakter van jouw bedrijf respecteren. We werken in een positieve spiraal van testen, monitoren en verzamelen gegevens om precies te weten te komen wat voor jou werkt en wat niet. Het is onze ‘whole package’-mindset, een aandacht voor details die ons in staat stelt om elke keer jouw prestatiedoelstellingen te bereiken. Dus ontspan en geniet van de rit!